ANNE KATİLİNE MAHKEMEDEN KARAR ÇIKTI

Kocaeli 03.02.2016 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ANNE KATİLİNE MAHKEMEDEN KARAR ÇIKTI

İzmit Yahya Kaptan ışıklar mevkiinde aynı arabada birlikte seyahat ettiği annesi Serpil Eroğlu’nu boğazını keserek öldüren Onur Özgür’ün yargılanmasında sona doğru gelindi

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında İzmit Yahya Kaptan Işıklar mevkiinde gerçekleşen korkunç olayda Işık Gürel’in kullandığı araçta İfaket Ergün, Serpil Eroğlu ve oğlu Onur Özgür seyir halindeyken arka tarafta annesiyle birlikte oturan Onur Özgür bilinmeyen bir nedenle annesinin boğazını keserek ölümüne neden olmuş, ön koltukta oturan annesinin arkadaşı İfaket Ergün’ü de elindeki bıçakla ağır yaralamıştı. Yaşanan olayın ardından Onur Özgür, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde üç ay tedavi görmüş, ardından Kandıra Cezaevi’ne teslim edilmiş, son olarak da Eskişehir Cezaevi’ne yerleştirilmişti. Onur Özgür’ün yargılanılmasına Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.   SAVCI MÜTALAASINI VERDİ  Duruşmaya tutuklu sanık Onur Özgür’ün avukatı Ozan Caner katıldı. İlk olarak söz alan sanık avukatı Ozan Caner, Onur Özgür’ün serbest bırakılıp, yüksek güvenlikli bir sağlık kuruluşunda tedavisinin yapılmasını talep etti. Eskişehir’de bulunan cezaevinden görüntülü konuşma sistemi olan SEGBİS ile duruşmaya katılan Onur Özgür bu duruşmada konuşmak istemedi. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen rapor itibari ile Onur Özgür’ün olayın gerçekleştirdiği esnada akıl sağlığının bulunmadığı ispatlanmış oldu. Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaasında Onur Özgür’ün yüksek güvenlikli bir akıl hastanesine gönderilmesini istedi. Duruşma, 14 Mart tarihine ertelendi.
İzmit Yahya Kaptan ışıklar mevkiinde aynı arabada birlikte seyahat ettiği annesi Serpil Eroğlu’nu boğazını keserek öldüren Onur Özgür’ün yargılanmasında sona doğru gelindi

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında İzmit Yahya Kaptan Işıklar mevkiinde gerçekleşen korkunç olayda Işık Gürel’in kullandığı araçta İfaket Ergün, Serpil Eroğlu ve oğlu Onur Özgür seyir halindeyken arka tarafta annesiyle birlikte oturan Onur Özgür bilinmeyen bir nedenle annesinin boğazını keserek ölümüne neden olmuş, ön koltukta oturan annesinin arkadaşı İfaket Ergün’ü de elindeki bıçakla ağır yaralamıştı. Yaşanan olayın ardından Onur Özgür, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde üç ay tedavi görmüş, ardından Kandıra Cezaevi’ne teslim edilmiş, son olarak da Eskişehir Cezaevi’ne yerleştirilmişti. Onur Özgür’ün yargılanılmasına Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

 

SAVCI MÜTALAASINI VERDİ 

Duruşmaya tutuklu sanık Onur Özgür’ün avukatı Ozan Caner katıldı. İlk olarak söz alan sanık avukatı Ozan Caner, Onur Özgür’ün serbest bırakılıp, yüksek güvenlikli bir sağlık kuruluşunda tedavisinin yapılmasını talep etti. Eskişehir’de bulunan cezaevinden görüntülü konuşma sistemi olan SEGBİS ile duruşmaya katılan Onur Özgür bu duruşmada konuşmak istemedi. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen rapor itibari ile Onur Özgür’ün olayın gerçekleştirdiği esnada akıl sağlığının bulunmadığı ispatlanmış oldu. Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaasında Onur Özgür’ün yüksek güvenlikli bir akıl hastanesine gönderilmesini istedi. Duruşma, 14 Mart tarihine ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.