annekalemi.com YAYINDA!

16.11.2015 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

annekalemi.com YAYINDA!

Eğitim, sağlık, sosyal sorumluluk projeleri ve uzman tavsiyeleri gibi pek çok konuda önemli bilgiler içeren annekalemi.com yayında.

Son günlerin en trend internet faaliyetlerinden bir tanesi olan bloggerlık faaliyetlerine, kentimizde de beş anne tarafından kurulan annekalemi.com adlı internet sitesiyle farklı bir bakış açısı geliştirildi. Ticari hayatlarının yanı sıra, her biri anne olan annekalemi.com anneleri, tecrübelerini, hayatlarını ve daha pek çok faydalı bilgiyi okurlarına ulaştıracak.   UZMAN GÖRÜŞLERİ OLACAK Profesyonel hayatlarında son derece başarılı işlere imza atmış olan anneler, Gülender Sargın,  Feyza Kısacıkoğlu, Büşra Savaş Uçarı, Tülay Yanıkoğlu Yazıcı ve Aslı Çoban Gencal site faaliyetleri kapsamında çocuklarıyla birlikte yaşadıkları tecrübeleri ve uzmanlardan alınan görüşler kapsamında oldukça kıymetli bilgiler aktaracaklar.   PEK ÇOK KONUDA TAVSİYE Araştıran, öğrenmeyi seven ve en önemlisi doğru bir birey yetiştirmeyi amaçlayan annekalemi.com’un birbirinden tatlı anneleri,uzman görüşlerinin yanı sıra, söyleşiler, tavsiyeler, sosyal sorumluluk projeleri  gibi pek çok konuda önemli bilgiler aktaracak. Yaklaşık iki aydır test yayınına devam eden annekalemi.com, kısa süre içerisinde resmi olarak yayın hayatına başlamayı planlıyor.   MUTLAKA TAKİP EDİN Hayatı kendi penceresinden yorumlayarak tecrübelerini insanlarla paylaşmayı amaçlayan annelerimiz,yaptıkları paylaşımlar aracılığıyla şimdiden binlerce takipçiye ulaşmış durumda. Çocuğunu, işini ve sağlığını önemseyen herkes, annekalemi.com’un sıkı takipçisi olacak. annekalemi.com’u sık kullanılanlarınıza mutlaka ekleyin...   BABA KALEMİ YOLDA Öte yandan renkli bloğun içeriği hazırlanırken erkeklerin ilgisini çekmek de ihmal edilmemiş. Baba kalemi adı altında hazırlanan projeyle kentimizin ve Türkiye’nin alanında uzman ünlü babaları, annekalemi.com’un konuğu olarak beş annemizin sorularını yanıtlayacak. Projenin çok kısa süre içerisinde  hayat bulması planlanıyor.
Eğitim, sağlık, sosyal sorumluluk projeleri ve uzman tavsiyeleri gibi pek çok konuda önemli bilgiler içeren annekalemi.com yayında.

Son günlerin en trend internet faaliyetlerinden bir tanesi olan bloggerlık faaliyetlerine, kentimizde de beş anne tarafından kurulan annekalemi.com adlı internet sitesiyle farklı bir bakış açısı geliştirildi. Ticari hayatlarının yanı sıra, her biri anne olan annekalemi.com anneleri, tecrübelerini, hayatlarını ve daha pek çok faydalı bilgiyi okurlarına ulaştıracak.

 

UZMAN GÖRÜŞLERİ OLACAK

Profesyonel hayatlarında son derece başarılı işlere imza atmış olan anneler, Gülender Sargın,  Feyza Kısacıkoğlu, Büşra Savaş Uçarı, Tülay Yanıkoğlu Yazıcı ve Aslı Çoban Gencal site faaliyetleri kapsamında çocuklarıyla birlikte yaşadıkları tecrübeleri ve uzmanlardan alınan görüşler kapsamında oldukça kıymetli bilgiler aktaracaklar.

 

PEK ÇOK KONUDA TAVSİYE

Araştıran, öğrenmeyi seven ve en önemlisi doğru bir birey yetiştirmeyi amaçlayan annekalemi.com’un birbirinden tatlı anneleri,uzman görüşlerinin yanı sıra, söyleşiler, tavsiyeler, sosyal sorumluluk projeleri  gibi pek çok konuda önemli bilgiler aktaracak. Yaklaşık iki aydır test yayınına devam eden annekalemi.com, kısa süre içerisinde resmi olarak yayın hayatına başlamayı planlıyor.

 

MUTLAKA TAKİP EDİN

Hayatı kendi penceresinden yorumlayarak tecrübelerini insanlarla paylaşmayı amaçlayan annelerimiz,yaptıkları paylaşımlar aracılığıyla şimdiden binlerce takipçiye ulaşmış durumda. Çocuğunu, işini ve sağlığını önemseyen herkes, annekalemi.com’un sıkı takipçisi olacak. annekalemi.com’u sık kullanılanlarınıza mutlaka ekleyin...

 

BABA KALEMİ YOLDA

Öte yandan renkli bloğun içeriği hazırlanırken erkeklerin ilgisini çekmek de ihmal edilmemiş. Baba kalemi adı altında hazırlanan projeyle kentimizin ve Türkiye’nin alanında uzman ünlü babaları, annekalemi.com’un konuğu olarak beş annemizin sorularını yanıtlayacak. Projenin çok kısa süre içerisinde  hayat bulması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.