Annesi Gebze'de çalışıyordu

Gebze 17.12.2016 - 20:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Annesi Gebze'de çalışıyordu

Kayseri'de teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen Piyade Er Raşit Yücel'in Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan baba evine acı haber ulaştı.

Kayseri'de teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Piyade Komando Er Raşit Yücel'in Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki evinde acı haber verildi. ANNE ŞÜKRAN YÜCEL, HABERİN ARDINDAN FENALIK GEÇİRDİ Acı haberi tekstil işçisi olarak çalıştığı Gebze'deki fabrikada alarak evine gelen anne Şükran Yücel, evin önünde fenalık geçirdi. Fatih Mahallesi Fatih sokakta bulunan evine şehadet haberini Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İzmit Merkez Komutanı Albay Erdem Çakır ve Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın verdi. HER YERE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI Sağlık görevlilerinin yardımıyla eve giren anne Şükran Yücel, yakınları, komşularının ve oğlunun arkadaşlarından gelen taziyelerini kabul ederken, bina girişine Türk bayrakları asıldı. MACARİSTAN'DA OLAN BABA FERİT YÜCEL'E ACI HABER VERİLDİ Şehidin babası olan ve TIR sürücüsü olarak Macaristan'da görevde bulunduğu öğrenilen Ferit Yücel'e ise çalıştığı şirket yetkililerince haber verildiği öğrenildi. Baba Yücel'in ilk uçakla Kocaeli'ne gelmesi bekleniyor. MEVLİTLE ASKERE UĞURLANMIŞTI Yücel ailesinin iki çocuğundan biri olan şehit Piyade Er Raşit Yücel'in 4.5 ay önce yeni taşındıkları evlerinden komşuları tarafından düzenlenen mevlitle askere uğurlandığı öğrenildi. "HER ŞEY YOLUNA GİRECEK" Kayseri'deki saldırıda şehit olan Piyade Komando Er Raşit Yücel'in Facebook paylaşımları yürek dağladı. 13 Aralık'ta son paylaşımını yapan Yücel, "Herşey yoluna girecek elbet" demiş. Şehit Yücel, bir paylaşımında da, "Vatanıma canım feda!" mesajını yazmış.  
Kayseri'de teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen Piyade Er Raşit Yücel'in Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan baba evine acı haber ulaştı.
Kayseri Şehidi Raşit Yücel'in Son Paylaşımı: Herşey Yoluna Girecek!, System.String[]

Kayseri'de teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Piyade Komando Er Raşit Yücel'in Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki evinde acı haber verildi.

ANNE ŞÜKRAN YÜCEL, HABERİN ARDINDAN FENALIK GEÇİRDİ

Acı haberi tekstil işçisi olarak çalıştığı Gebze'deki fabrikada alarak evine gelen anne Şükran Yücel, evin önünde fenalık geçirdi. Fatih Mahallesi Fatih sokakta bulunan evine şehadet haberini Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İzmit Merkez Komutanı Albay Erdem Çakır ve Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın verdi.


HER YERE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Sağlık görevlilerinin yardımıyla eve giren anne Şükran Yücel, yakınları, komşularının ve oğlunun arkadaşlarından gelen taziyelerini kabul ederken, bina girişine Türk bayrakları asıldı.


MACARİSTAN'DA OLAN BABA FERİT YÜCEL'E ACI HABER VERİLDİ

Şehidin babası olan ve TIR sürücüsü olarak Macaristan'da görevde bulunduğu öğrenilen Ferit Yücel'e ise çalıştığı şirket yetkililerince haber verildiği öğrenildi. Baba Yücel'in ilk uçakla Kocaeli'ne gelmesi bekleniyor.

MEVLİTLE ASKERE UĞURLANMIŞTI

Yücel ailesinin iki çocuğundan biri olan şehit Piyade Er Raşit Yücel'in 4.5 ay önce yeni taşındıkları evlerinden komşuları tarafından düzenlenen mevlitle askere uğurlandığı öğrenildi.

"HER ŞEY YOLUNA GİRECEK"

Kayseri'deki saldırıda şehit olan Piyade Komando Er Raşit Yücel'in Facebook paylaşımları yürek dağladı. 13 Aralık'ta son paylaşımını yapan Yücel, "Herşey yoluna girecek elbet" demiş.

Şehit Yücel, bir paylaşımında da, "Vatanıma canım feda!" mesajını yazmış.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.