19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Antalya’da bir üzüldük bir sevindik

Spor 21.04.2017 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Antalya’da bir üzüldük bir sevindik

  2.Türkiye Masterler Antalya Şampiyonası dün start aldı. Bölgemizi bu önemli şampiyonada temsil eden Gebze ve Darıca Masterler, ilk karşılaşmalarına çıktılar. Geçen yılın şampiyonu Gebze Masterler, gruptaki ilk maçında Kayseri Masterler’i 4-2 yenerek 3 puanı hanesine yazdırırken, diğer temsilcimiz Darıca Masterler ise Niğde Masterler’e 2-0 mağlup oldu. BUGÜN 2’ŞER MAÇA ÇIKACAKLAR Her iki temsilcimiz de bugün 2 maça daha çıkacak. Gebze Masterler günün ilk maçında saat 10.00’da Osmaniye Masterler takımıyla, ikinci maçında ise saat 14.00’da 9 Eylül Masterler ile karşılaşacak. Bir diğer temsilcimiz Darıca Masterler ise, günün ilk maçında saat 11.00’da Hatay Güneyler Masterler takımıyla, günün ikinci maçında ise saat 15.00’da Saruhanlı Masterler ile karşılaşacak.  

 

2.Türkiye Masterler Antalya Şampiyonası dün start aldı. Bölgemizi bu önemli şampiyonada temsil eden Gebze ve Darıca Masterler, ilk karşılaşmalarına çıktılar. Geçen yılın şampiyonu Gebze Masterler, gruptaki ilk maçında Kayseri Masterler’i 4-2 yenerek 3 puanı hanesine yazdırırken, diğer temsilcimiz Darıca Masterler ise Niğde Masterler’e 2-0 mağlup oldu.

BUGÜN 2’ŞER MAÇA ÇIKACAKLAR

Her iki temsilcimiz de bugün 2 maça daha çıkacak. Gebze Masterler günün ilk maçında saat 10.00’da Osmaniye Masterler takımıyla, ikinci maçında ise saat 14.00’da 9 Eylül Masterler ile karşılaşacak. Bir diğer temsilcimiz Darıca Masterler ise, günün ilk maçında saat 11.00’da Hatay Güneyler Masterler takımıyla, günün ikinci maçında ise saat 15.00’da Saruhanlı Masterler ile karşılaşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.