19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

''Antalya'da gelişim kaydediyoruz''

Spor 25.12.2015 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

''Antalya'da gelişim kaydediyoruz''

SİLİN KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Antalya kampıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Geride kalan 1 haftalık süreçte futbolcularının hem mental hem de fiziksel anlamda iyi bir gelişim kaydettiklerini belirten Silin, kampın kendileri açısından verimli geçtiğini söyledi. SİLİN: TRANSFERDE AĞIR KALDIK Transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, transferde ellerini çabuk tutamadıklarını itiraf ederek, belirledikleri bölgelere acilen transfer yapmak zorunda olduklarını söyledi. Öncelikli olarak santrafor, sol bek ve orta sahaya takviye yapacaklarını kaydeden Silin, ''Bu bölgeye de yapılacak olan transferlerin acilen bitmesi gerekiyor. Takıma ne kadar çabuk katılırlarsa kendileri ve takımımız için de bir o kadar verimli olur. Yönetim kurulumuz çalışmalarını sürdürüyor. 1-2 gün içinde yeni transferlerimizi kampa dahil etmek istiyoruz'' dedi. 
SİLİN KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Antalya kampıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Geride kalan 1 haftalık süreçte futbolcularının hem mental hem de fiziksel anlamda iyi bir gelişim kaydettiklerini belirten Silin, kampın kendileri açısından verimli geçtiğini söyledi.

SİLİN: TRANSFERDE AĞIR KALDIK

Transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, transferde ellerini çabuk tutamadıklarını itiraf ederek, belirledikleri bölgelere acilen transfer yapmak zorunda olduklarını söyledi. Öncelikli olarak santrafor, sol bek ve orta sahaya takviye yapacaklarını kaydeden Silin, ''Bu bölgeye de yapılacak olan transferlerin acilen bitmesi gerekiyor. Takıma ne kadar çabuk katılırlarsa kendileri ve takımımız için de bir o kadar verimli olur. Yönetim kurulumuz çalışmalarını sürdürüyor. 1-2 gün içinde yeni transferlerimizi kampa dahil etmek istiyoruz'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.