Antalya’da nefesler tutuldu

Spor 23.04.2017 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Antalya’da nefesler tutuldu

GEBZE MASTERLER ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR

2.Türkiye Masterler Antalya Şampiyonası’nda mücadele eden Gebze Masterler, şampiyonluğa yürüyor. Grupta karşılaştığı Kayseri, Osmaniye ve 9 Eylül takımlarını yenerek 3’te 3 yapan Gebzeli eski tüfekler, ikinci turda ise Hatay’ı devirerek çeyrek finalde Kocaeli Masterler’in rakibi olmuştu. Normal süresi 0-0 biten derbi maçında rakibini penaltı atışlarında eleyen temsilcimiz Gebze Masterler, bu sabah ise yarı final maçında G.Antep’i eleyerek finale kalmayı başardı. Gebze Masterler bugün saat 16.00’da başlayacak olan şampiyonluk maçında İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek.
GEBZE MASTERLER ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR

2.Türkiye Masterler Antalya Şampiyonası’nda mücadele eden Gebze Masterler, şampiyonluğa yürüyor.

Grupta karşılaştığı Kayseri, Osmaniye ve 9 Eylül takımlarını yenerek 3’te 3 yapan Gebzeli eski tüfekler, ikinci turda ise Hatay’ı devirerek çeyrek finalde Kocaeli Masterler’in rakibi olmuştu. Normal süresi 0-0 biten derbi maçında rakibini penaltı atışlarında eleyen temsilcimiz Gebze Masterler, bu sabah ise yarı final maçında G.Antep’i eleyerek finale kalmayı başardı. Gebze Masterler bugün saat 16.00’da başlayacak olan şampiyonluk maçında İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.