Antalya havası Darıca’ya yaradı

Spor 03.01.2018 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Antalya havası Darıca’ya yaradı

DARICA G.B’NİN ANTALYA KAMPINDA ARKADAŞLIK ORTAMI ÜST SEVİYEDE

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Darıca G.B’de geride kalan 5 günlük süreçte arkadaşlık ortamının ve disiplinli çalışmanın üst seviye olduğu gözlenirken, Cuma günü oynanacak olan Bayrampaşa maçında takımın göstereceği performans merak ediliyor. Antalya kampında 5 günü geride bırakan Darıca Gençlerbirliği, dün vites arttırdı. Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu yönetiminde günün ilk antrenmanında istasyon yapan sarı yeşilliler, kondisyon depoladı. Günün ikinci antrenmanında topla çalışan sarı yeşillilerde Balcıoğlu’nun antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına tatlı sert uyarılar yapması dikkatlerden kaçmadı. Cuma günü oynanacak olan Bayrampaşa maçına kadar oyuncularına yükleme yapan Balcıoğlu, ilk hazırlık maçında tüm oyuncularına şans vermeyi planlıyor. CAFERCAN DÖNÜYOR Darıca G.B’de adalesinde spazm olan kaleci Gökhan Köstereli tedbir amaçlı dinlendirilirken, hasta olan Aziz Kızılgün dün ve bugünkü antrenmanlarda  yer almadı. Uzun süredir ağır bir hastalık geçiren Cafercan Aksu, bu sabah yapılan antrenmanda da yer almadı.
DARICA G.B’NİN ANTALYA KAMPINDA ARKADAŞLIK ORTAMI ÜST SEVİYEDE

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Darıca G.B’de geride kalan 5 günlük süreçte arkadaşlık ortamının ve disiplinli çalışmanın üst seviye olduğu gözlenirken, Cuma günü oynanacak olan Bayrampaşa maçında takımın göstereceği performans merak ediliyor.

Antalya kampında 5 günü geride bırakan Darıca Gençlerbirliği, dün vites arttırdı. Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu yönetiminde günün ilk antrenmanında istasyon yapan sarı yeşilliler, kondisyon depoladı. Günün ikinci antrenmanında topla çalışan sarı yeşillilerde Balcıoğlu’nun antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına tatlı sert uyarılar yapması dikkatlerden kaçmadı. Cuma günü oynanacak olan Bayrampaşa maçına kadar oyuncularına yükleme yapan Balcıoğlu, ilk hazırlık maçında tüm oyuncularına şans vermeyi planlıyor.

CAFERCAN DÖNÜYOR

Darıca G.B’de adalesinde spazm olan kaleci Gökhan Köstereli tedbir amaçlı dinlendirilirken, hasta olan Aziz Kızılgün dün ve bugünkü antrenmanlarda  yer almadı. Uzun süredir ağır bir hastalık geçiren Cafercan Aksu, bu sabah yapılan antrenmanda da yer almadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.