Aöf Sınavı İçin Ek Seferler

Gebze 01.06.2017 - 22:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aöf Sınavı İçin Ek Seferler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, AÖF’ye girecek öğrenciler için ek seferler koyacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, AÖF'ye girecek öğrenciler için ek seferler koyacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 3-4 Haziran Cumartesi-Pazar günlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi Sınavı'na girecek öğrencilerin ulaşımında sorun yaşamaması için aynı günlerde ek seferler düzenleyecek. Hafta sonu yapılacak olan AÖF sınavları dolayısıyla saat 07.00 ile 07.30 saatlerinde 435 numaralı hat KBB Emek Garajı,  Çayırova,  Gebze,  İzmit,  Umuttepe güzergahında hizmet verecek.  Umuttepe'ye gidecek olan 530 numaralı hat  Darıca,  Gebze,  İzmit güzergahında 755 numaralı hat ise  Karamürsel,  Gölcük,  Başiskele,  Umuttepe hattında hizmet verecek. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı denetim birimleri görev başında olacak. Ayrıca özel halk otobüsleri de Açık Öğretim Fakültesi sınavları için ilave seferler yapacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, AÖF’ye girecek öğrenciler için ek seferler koyacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, AÖF'ye girecek öğrenciler için ek seferler koyacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 3-4 Haziran Cumartesi-Pazar günlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi Sınavı'na girecek öğrencilerin ulaşımında sorun yaşamaması için aynı günlerde ek seferler düzenleyecek. Hafta sonu yapılacak olan AÖF sınavları dolayısıyla saat 07.00 ile 07.30 saatlerinde 435 numaralı hat KBB Emek Garajı,  Çayırova,  Gebze,  İzmit,  Umuttepe güzergahında hizmet verecek.  Umuttepe'ye gidecek olan 530 numaralı hat  Darıca,  Gebze,  İzmit güzergahında 755 numaralı hat ise  Karamürsel,  Gölcük,  Başiskele,  Umuttepe hattında hizmet verecek.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı denetim birimleri görev başında olacak. Ayrıca özel halk otobüsleri de Açık Öğretim Fakültesi sınavları için ilave seferler yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.