Apple Özür Diledi

Ekonomi 29.12.2017 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Apple Özür Diledi

Pili eskiyen iPhone'ları haber vermeden yavaşlattığını kabul ettiği için tüketicilerin isyanı ve davalarla karşı karşıya kalan Apple, özür diledi. Pil değişim fiyatlarında indirime gideceğini açıklayan şirket, pil durumunun iyi olup olmadığını da yazılımla gösterecek. Web sitesinden yaptığı açıklamayla pil konusunu kötü yönettiğini kabul eden teknoloji devi, müşterilerinin "sadakatini idrak etmek ve Apple'ın niyetinin kötü olduğunu düşünen herkesin güvenini yeniden kazanmak için" bir dizi değişiklik yapacağını söyledi. Kısa süre önce yeni telefonu iPhone X'in 6.099 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunan şirket, ABD için iPhone 6 ve sonrası modellerin pil değişim fiyatını 70 dolardan 29 dolara indireceğini belirtti.

Pili eskiyen iPhone'ları haber vermeden yavaşlattığını kabul ettiği için tüketicilerin isyanı ve davalarla karşı karşıya kalan Apple, özür diledi. Pil değişim fiyatlarında indirime gideceğini açıklayan şirket, pil durumunun iyi olup olmadığını da yazılımla gösterecek.

Web sitesinden yaptığı açıklamayla pil konusunu kötü yönettiğini kabul eden teknoloji devi, müşterilerinin "sadakatini idrak etmek ve Apple'ın niyetinin kötü olduğunu düşünen herkesin güvenini yeniden kazanmak için" bir dizi değişiklik yapacağını söyledi. Kısa süre önce yeni telefonu iPhone X'in 6.099 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunan şirket, ABD için iPhone 6 ve sonrası modellerin pil değişim fiyatını 70 dolardan 29 dolara indireceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.