19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ARIKAN: “VARLIĞINIZ BİZE GÜÇ KATIYOR”

Darıca 30.01.2017 - 12:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ARIKAN: “VARLIĞINIZ BİZE GÜÇ KATIYOR”

  Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne ziyaretler devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şubesi Daire Müdürü Mehmet Köse, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Meclis Üyesi Gülcan Külahlı ve Kocaeli Hemşeri Dernekleri Fedarasyonu Başkanı Zeki Gündüz ve yönetimi Darıca Bir Umut Engelliler Derneğini ziyaret etti.  Ziyarette dernek çalışmaları ve faaliyetleri konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyarette konuşan Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, “Kimse unutmasın ki hepimiz birer potansiyel engelli adayıyız. Engelli kardeşlerimizi ve çocuklarımızı yaşama adapte etmek ve topluma kazandırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu sebeple elimizden geldiğince sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Asla yalnız değilsiniz bizler her daim sizlerin yanındayız.”dedi. Arıkan ise, “Derneğimize gelerek bizleri ziyaret eden ve bizlerle istişare edip derneğimiz hakkında bilgi alan değerli protokolümüze çok teşekkür ediyoruz. Yönetimimin ve engelli dostlarımızın yanında olduklarını belirtmeleri bizi oldukça memnun ettirmiştir. Sizlerin bize olan destekleriniz, derneğimizin daha gayretli çalışmasına vesile olmaktadır. Varlığınızla bizlere adeta güç katmaktasınız. Bu vesileyle bir kez daha derneğimize gelerek bizleri ziyaret ettiğiniz için şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

 

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’ne ziyaretler devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şubesi Daire Müdürü Mehmet Köse, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Meclis Üyesi Gülcan Külahlı ve Kocaeli Hemşeri Dernekleri Fedarasyonu Başkanı Zeki Gündüz ve yönetimi Darıca Bir Umut Engelliler Derneğini ziyaret etti.  Ziyarette dernek çalışmaları ve faaliyetleri konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, “Kimse unutmasın ki hepimiz birer potansiyel engelli adayıyız. Engelli kardeşlerimizi ve çocuklarımızı yaşama adapte etmek ve topluma kazandırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu sebeple elimizden geldiğince sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Asla yalnız değilsiniz bizler her daim sizlerin yanındayız.”dedi.

Arıkan ise, “Derneğimize gelerek bizleri ziyaret eden ve bizlerle istişare edip derneğimiz hakkında bilgi alan değerli protokolümüze çok teşekkür ediyoruz. Yönetimimin ve engelli dostlarımızın yanında olduklarını belirtmeleri bizi oldukça memnun ettirmiştir. Sizlerin bize olan destekleriniz, derneğimizin daha gayretli çalışmasına vesile olmaktadır. Varlığınızla bizlere adeta güç katmaktasınız. Bu vesileyle bir kez daha derneğimize gelerek bizleri ziyaret ettiğiniz için şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.