19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Araç muayene ücretlerine zam!

Ekonomi 19.06.2020 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Araç muayene ücretlerine zam!

Araç muayene ücretlerine gelen zamlardan sonra bir binek aracı egzoz ile birlikte muayene ücreti 410 liraya çıktı. Araç muayene ücretlerine zam geldi. Gelen zamlardan sonra bir binek aracı egzoz ile birlikte muayene ücreti 410 liraya çıktı. Araç muayene istasyonlarında, otobüs, kamyon, çekici ve tankerler için 462 lira, otomobil, minibüs, kamyonet ve özel taşıtlar ve arazi araçları 342 TL, traktör ve motosikletler için ise 174 lira alınıyor. Ayrıca araçların 68 lira da egzoz kontrol ücreti ödemesi gerekiyor.

Araç muayene ücretlerine gelen zamlardan sonra bir binek aracı egzoz ile birlikte muayene ücreti 410 liraya çıktı.

Araç muayene ücretlerine zam geldi. Gelen zamlardan sonra bir binek aracı egzoz ile birlikte muayene ücreti 410 liraya çıktı. Araç muayene istasyonlarında, otobüs, kamyon, çekici ve tankerler için 462 lira, otomobil, minibüs, kamyonet ve özel taşıtlar ve arazi araçları 342 TL, traktör ve motosikletler için ise 174 lira alınıyor. Ayrıca araçların 68 lira da egzoz kontrol ücreti ödemesi gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.