Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi hızla yükseliyor

Gebze 05.10.2017 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi hızla yükseliyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ilçeye kazandırdığı yatırımların başında gelen Bilim Sanat Merkezlerinin bir yenisi olan Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde betonarme çalışmaları tamamlandı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ilçeye kazandırdığı yatırımların başında gelen Bilim Sanat Merkezlerinin bir yenisi olan Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde betonarme çalışmaları tamamlandı. Bilim sanat merkezi kompleksi içerisinde; spor salonu, nikah salonu, kafeterya, kütüphane, ofisler, etüt odaları, derslikler, oyun odası, belediye hizmet birimleri ve bilgisayar laboratuvarı yer alacak. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ilçeye kazandırdığı yatırımların başında gelen Bilim Sanat Merkezleri’ne yenileri ekleniyor. Geçtiğimiz aylarda temeli dualarla atılan Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde inşaatı hızla yükseliyor. Arapçeşme Mahallesi sakinlerine 4893 metrekare alan üzerinde hizmet verecek olan bilim sanat merkezinde betonarme çalışmaları tamamlandı. İÇERİSİNDE YOK YOK! Bölgenin tüm ihtiyaçları düşünülerek projelendirilen bilim sanat merkezi kompleksi içerisinde spor salonu, nikah salonu, kafeterya, kütüphane, ofisler, etüt odaları, derslikler, oyun odası, belediye hizmet birimleri ve bilgisayar laboratuvarı yer alacak. ÇALIŞMALAR TAM GAZ Duvar örme işlemlerine devam edilen Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde elektrik ve mekanik çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Bölgeye sosyal ve eğitim alanında büyük katkıda bulunacak bilim sanat merkezinin hızla tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.    
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ilçeye kazandırdığı yatırımların başında gelen Bilim Sanat Merkezlerinin bir yenisi olan Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde betonarme çalışmaları tamamlandı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ilçeye kazandırdığı yatırımların başında gelen Bilim Sanat Merkezlerinin bir yenisi olan Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde betonarme çalışmaları tamamlandı. Bilim sanat merkezi kompleksi içerisinde; spor salonu, nikah salonu, kafeterya, kütüphane, ofisler, etüt odaları, derslikler, oyun odası, belediye hizmet birimleri ve bilgisayar laboratuvarı yer alacak.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ilçeye kazandırdığı yatırımların başında gelen Bilim Sanat Merkezleri’ne yenileri ekleniyor. Geçtiğimiz aylarda temeli dualarla atılan Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde inşaatı hızla yükseliyor. Arapçeşme Mahallesi sakinlerine 4893 metrekare alan üzerinde hizmet verecek olan bilim sanat merkezinde betonarme çalışmaları tamamlandı.

İÇERİSİNDE YOK YOK!

Bölgenin tüm ihtiyaçları düşünülerek projelendirilen bilim sanat merkezi kompleksi içerisinde spor salonu, nikah salonu, kafeterya, kütüphane, ofisler, etüt odaları, derslikler, oyun odası, belediye hizmet birimleri ve bilgisayar laboratuvarı yer alacak.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Duvar örme işlemlerine devam edilen Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde elektrik ve mekanik çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Bölgeye sosyal ve eğitim alanında büyük katkıda bulunacak bilim sanat merkezinin hızla tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.