Arapçeşme sakinlerini buluşturan iftar

Gebze 13.06.2016 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Arapçeşme sakinlerini buluşturan iftar

Arapçeşme Mahallesi sakinleri Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrasında bir araya geldi.

Arapçeşme Mahallesi sakinleri Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrasında bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliği yaptığı iftara AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı Remzi Kandaz ve mahalle sakinleri katıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker iftar öncesi mahalle esnafını ziyaret etti. Esnaf ve mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Köşker, Ramazan aylarını tebrik etti ve akşam gerçekleşecek iftara davet etti. RAMAZAN BEREKET VE KUR’AN AYI İftarın yapılacağı alana gelen Başkan Köşker, masaları tek tek gezdi, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Çocuklarla yakıdan ilgilenen Başkan Köşker bol bol fotoğraf çektirdi. İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bu sofralar birlik ve beraberlik sofrası. Bu ay bereket ayı. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Sofralarımızdan bereket eksik olmasın. Bu sofralara hasret savaş altında iftar açmaya çalışan din kardeşlerimize Allah yardım etsin inşallah” dedi. Mahalle sakinleri iftarlarını gezici TIR’da sahnelenen Türk Sanat Musikisi eşliğinde açarken çocuklar için özel sürprizler ve ikramlar yapıldı.
Arapçeşme Mahallesi sakinleri Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrasında bir araya geldi.

Arapçeşme Mahallesi sakinleri Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrasında bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliği yaptığı iftara AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı Remzi Kandaz ve mahalle sakinleri katıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker iftar öncesi mahalle esnafını ziyaret etti. Esnaf ve mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Köşker, Ramazan aylarını tebrik etti ve akşam gerçekleşecek iftara davet etti.

RAMAZAN BEREKET VE KUR’AN AYI

İftarın yapılacağı alana gelen Başkan Köşker, masaları tek tek gezdi, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Çocuklarla yakıdan ilgilenen Başkan Köşker bol bol fotoğraf çektirdi. İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bu sofralar birlik ve beraberlik sofrası. Bu ay bereket ayı. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Sofralarımızdan bereket eksik olmasın. Bu sofralara hasret savaş altında iftar açmaya çalışan din kardeşlerimize Allah yardım etsin inşallah” dedi. Mahalle sakinleri iftarlarını gezici TIR’da sahnelenen Türk Sanat Musikisi eşliğinde açarken çocuklar için özel sürprizler ve ikramlar yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.