19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aras Global Yapı Grubu Gebze'de Şube açıyor!

Gebze 13.03.2019 - 18:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aras Global Yapı Grubu Gebze'de Şube açıyor!

Aras Global Yapı Grubu, 15 Martta Gebze Şubesini açıyor.

Levent Aras'ın sahipiliğini yaptığı Deco/Vita,Ege Seramik ve Techlam gibi öncü markaları bünyesinde bulunduran olan Aras Global Yapı Grubu,  15 Mart Cuma günü saat:15:00'da Gebze Şubesininin açılışı yapacak. By Ferdi Gülseven Organizasyon'un üstlendiği açılış programına çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. Aras Global Gebze Şubesi: Osman Yılmaz Mahallesi.648 Sokak.D-100 Karayolu No:61/A adresinde.  
Aras Global Yapı Grubu, 15 Martta Gebze Şubesini açıyor.

Levent Aras'ın sahipiliğini yaptığı Deco/Vita,Ege Seramik ve Techlam gibi öncü markaları bünyesinde bulunduran olan Aras Global Yapı Grubu,  15 Mart Cuma günü saat:15:00'da Gebze Şubesininin açılışı yapacak. By Ferdi Gülseven Organizasyon'un üstlendiği açılış programına çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Aras Global Gebze Şubesi: Osman Yılmaz Mahallesi.648 Sokak.D-100 Karayolu No:61/A adresinde.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.