Ardahan’lılar Sarıbay’ı Ziyaret Etti

Siyaset 31.01.2018 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ardahan’lılar Sarıbay’ı Ziyaret Etti

Kocaeli Ardahan İli Derneği Başkanı Seyfidar Çoban ve yönetim kurulu üyeleri Tülin Keçeci Güngör, Kutlay Dursunoğlu ve Tanay Çakıcı, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret etti.

Kocaeli Ardahan İli Dernek Başkanı Seyfidar Çoban ve yönetim kurulu üyeleri CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerine başlayan Çoban, “Şahsınızda tüm yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarınızı da kutluyorum. Bu ekibin başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz “ dedi. Yeni il binasına da ilk defa geldiklerini belirten Çoban, “CHP’ye yakışır çok şık bir bina olmuş. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu. ÇALIŞMALARINIZI TAKİP EDİYORUZ Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ziyaretinizden mutlu oldum. Şeref verdiniz. Ardahan önemli bir kent. Kocaeli’ne de uzantısı çok fazla. Derneğinizin çalışmalarını takip ediyoruz. Başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Bizde CHP Kocaeli Örgütü olarak her zaman yanınızdayız. Her türlü etkinliğinizde yer almak isteriz. STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Suca Omurca sizlerle her zaman iletişim halinde olacaktır” ifadelerini kullandı. 
Kocaeli Ardahan İli Derneği Başkanı Seyfidar Çoban ve yönetim kurulu üyeleri Tülin Keçeci Güngör, Kutlay Dursunoğlu ve Tanay Çakıcı, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret etti.

Kocaeli Ardahan İli Dernek Başkanı Seyfidar Çoban ve yönetim kurulu üyeleri CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerine başlayan Çoban, “Şahsınızda tüm yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarınızı da kutluyorum. Bu ekibin başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz “ dedi. Yeni il binasına da ilk defa geldiklerini belirten Çoban, “CHP’ye yakışır çok şık bir bina olmuş. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

ÇALIŞMALARINIZI TAKİP EDİYORUZ

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ziyaretinizden mutlu oldum. Şeref verdiniz. Ardahan önemli bir kent. Kocaeli’ne de uzantısı çok fazla. Derneğinizin çalışmalarını takip ediyoruz. Başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Bizde CHP Kocaeli Örgütü olarak her zaman yanınızdayız. Her türlü etkinliğinizde yer almak isteriz. STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Suca Omurca sizlerle her zaman iletişim halinde olacaktır” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.