19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ARİF GÜLEN’DEN AZERİ TEPKİSİ

Darıca 07.12.2015 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ARİF GÜLEN’DEN AZERİ TEPKİSİ

MHP’nin sevilen isimlerinden Arif Gülen, il başkan yardımcısı Erkan Azeri’nin görevden alınmasıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bir paylaşımda bulundu KOLTUK SEVDASI OLMAYAN DAVA ADAMLARINA SELAM OLSUN Gülen paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Daha seçimler henüz bitmişti... Benim Tüm ülküdaşlarımın duygularını tercüme ettiğim şeklinde yorumlanan ve yankı getiren yazım birçok kişiyi tedirgin etmiş benim yerime bile endişe etmeye başlamışlardı... O gün özelden beni kati ve kesin olarak eleştiren zihniyet bugün de özgür iradesini kullanan ülkücü kardeşimi görevden alıyor... Sanki başka partiye rozet takmışızcasına eleştiriliyor, bırakın eleştirilmeyi önümüze set çekilmeye çalışılıyor... "Koltuk sevdası olmayan gerçek cesur ülkü ve ülke sevdalılarına dava adamlarına selam olsun.”  

MHP’nin sevilen isimlerinden Arif Gülen, il başkan yardımcısı Erkan Azeri’nin görevden alınmasıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bir paylaşımda bulundu

KOLTUK SEVDASI OLMAYAN DAVA ADAMLARINA SELAM OLSUN

Gülen paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Daha seçimler henüz bitmişti... Benim Tüm ülküdaşlarımın duygularını tercüme ettiğim şeklinde yorumlanan ve yankı getiren yazım birçok kişiyi tedirgin etmiş benim yerime bile endişe etmeye başlamışlardı... O gün özelden beni kati ve kesin olarak eleştiren zihniyet bugün de özgür iradesini kullanan ülkücü kardeşimi görevden alıyor... Sanki başka partiye rozet takmışızcasına eleştiriliyor, bırakın eleştirilmeyi önümüze set çekilmeye çalışılıyor... "Koltuk sevdası olmayan gerçek cesur ülkü ve ülke sevdalılarına dava adamlarına selam olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.