19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Arıkan teşekkür etti!

Darıca 05.11.2018 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Arıkan teşekkür etti!

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ‘Mavi Kapak’ projesi kapsamında destek veren Gebze Marmara Geri Dönüşüm Tesislerine teşekkür etti. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, Gebze Marmara Geri Dönüşüm Tesislerine sağladıkları destekten ötürü teşekkür ederek, “Kuruluşumuzdan bugüne kadar engellilerimizin manuel sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığımız sosyal sorumluluk projemiz olan ‘Mavi Kapak’ları Gebze Marmara Geri Dönüşüm Tesislerine vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda projemize destek veren tüm duyarlı vatandaşlarımıza da şahsım derneğimiz ve engelli vatandaşlarımız adına teşekkür ederim. Desteklerini esirmeyen ve engellilerimizin yaşamlarına kolaylıklar sağladıkları için sonsuz şükranlarımızla bu güzel yardımlaşmanın devamını diler yasamlar boyunca sağlık ve sevgiler sunarız” dedi.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ‘Mavi Kapak’ projesi kapsamında destek veren Gebze Marmara Geri Dönüşüm Tesislerine teşekkür etti.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, Gebze Marmara Geri Dönüşüm Tesislerine sağladıkları destekten ötürü teşekkür ederek, “Kuruluşumuzdan bugüne kadar engellilerimizin manuel sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığımız sosyal sorumluluk projemiz olan ‘Mavi Kapak’ları Gebze Marmara Geri Dönüşüm Tesislerine vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda projemize destek veren tüm duyarlı vatandaşlarımıza da şahsım derneğimiz ve engelli vatandaşlarımız adına teşekkür ederim. Desteklerini esirmeyen ve engellilerimizin yaşamlarına kolaylıklar sağladıkları için sonsuz şükranlarımızla bu güzel yardımlaşmanın devamını diler yasamlar boyunca sağlık ve sevgiler sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.