Arkadaşım Gugi Çocukları Güldürdü

Çayırova 21.12.2015 - 18:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Arkadaşım Gugi Çocukları Güldürdü

İlçe genelindeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerini eğlenceli ve eğitici tiyatrolar ile buluşturmaya devam eden Çayırova Belediyesi, yeni bir tiyatro oyununa daha ev sahipliği yaptı. Çocuklar “Arkadaşım Gugi” ile eğlenerek öğrendiler

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ilçe genelindeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz tiyatro izleme imkanı sunan belediye, yeni ve eğlenceli bir tiyatro oyununu daha çocukların beğenisine sundu. Belediye Kültür Salonunda sahne alan “Arkadaşım Gugi” isimli tiyatro oyununu büyük beğeni ile izleyen çocuklara kitap okumanın önemi ve iyi arkadaş edinme konularında mesajlar verildi.  Yazar ve Yönetmeliğini Emrah Ben’in yaptığı tiyatro oyununda, Zeynep ve Caner isimli iki kardeşin yaşamış oldukları maceralar eğitici bir dil ile öğrencilere anlatıldı. Belirli periyotlar ile ilçe genelindeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerinin davet edildiği tiyatro etkinliklerine bu hafta İnönü, Şekerpınar ve Atatürk Mahallesi Çocuk Kulüplerinde eğitim gören öğrenciler anneleri ile beraber katıldı. Çayırova’da Kültür Sanat Hayatı Çok Hareketli Başkan Demirci; “ Çayırova altyapısıyla, üstyapısıyla, sosyal yaşam alanlarıyla, nitelikli konut alanlarıyla fiziki değişimi dönüşümü yaşıyor. Buna paralel İlçedeki kültür sanat faaliyetlerinde sosyo kültürel dönüşüm açısından çok önem arz ediyor. Kültür Salonunda başta ailelerimize ve çocuklarımıza olmak üzere tüm kesimlere hitap eden bir dizi etkinlik organize ediyoruz. Her ay düzenli olarak eğlendirirken öğreten tiyatrolar, söyleşiler, sağlık, meslek ve kişisel gelişim seminerleri ve önemli gün ve haftalara yönelik programlarla izleyicileri buluşturuyoruz. Sosyal ve kültürel hayatı canlı ve dinamik tutmaya özel gayret sarf ediyoruz.  Halkımızdan da ücretsiz sunduğumuz bu aktivitelere gösterdikleri teveccühün devamını diliyoruz.” dedi.
İlçe genelindeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerini eğlenceli ve eğitici tiyatrolar ile buluşturmaya devam eden Çayırova Belediyesi, yeni bir tiyatro oyununa daha ev sahipliği yaptı. Çocuklar “Arkadaşım Gugi” ile eğlenerek öğrendiler

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ilçe genelindeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz tiyatro izleme imkanı sunan belediye, yeni ve eğlenceli bir tiyatro oyununu daha çocukların beğenisine sundu. Belediye Kültür Salonunda sahne alan “Arkadaşım Gugi” isimli tiyatro oyununu büyük beğeni ile izleyen çocuklara kitap okumanın önemi ve iyi arkadaş edinme konularında mesajlar verildi.  Yazar ve Yönetmeliğini Emrah Ben’in yaptığı tiyatro oyununda, Zeynep ve Caner isimli iki kardeşin yaşamış oldukları maceralar eğitici bir dil ile öğrencilere anlatıldı. Belirli periyotlar ile ilçe genelindeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerinin davet edildiği tiyatro etkinliklerine bu hafta İnönü, Şekerpınar ve Atatürk Mahallesi Çocuk Kulüplerinde eğitim gören öğrenciler anneleri ile beraber katıldı.

Çayırova’da Kültür Sanat Hayatı Çok Hareketli

Başkan Demirci; “ Çayırova altyapısıyla, üstyapısıyla, sosyal yaşam alanlarıyla, nitelikli konut alanlarıyla fiziki değişimi dönüşümü yaşıyor. Buna paralel İlçedeki kültür sanat faaliyetlerinde sosyo kültürel dönüşüm açısından çok önem arz ediyor. Kültür Salonunda başta ailelerimize ve çocuklarımıza olmak üzere tüm kesimlere hitap eden bir dizi etkinlik organize ediyoruz. Her ay düzenli olarak eğlendirirken öğreten tiyatrolar, söyleşiler, sağlık, meslek ve kişisel gelişim seminerleri ve önemli gün ve haftalara yönelik programlarla izleyicileri buluşturuyoruz. Sosyal ve kültürel hayatı canlı ve dinamik tutmaya özel gayret sarf ediyoruz.  Halkımızdan da ücretsiz sunduğumuz bu aktivitelere gösterdikleri teveccühün devamını diliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.