Arkadaşlık ortamı tavan yaptı!

Spor 18.08.2016 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Arkadaşlık ortamı tavan yaptı!

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Çayırovaspor’da idmanların dozajı artmaya başladı.

 Bolu Yıldız Otel’de kamp yapan yeşil siyahlılar, çift idman programıyla çalışmalarını sürdürüyor. Ağır ve yorucu geçen idmanların ardından futbolcuların kendilerini bir an önce dinlenmek için odalarına attıkları gözlemlenirken, takım içindeki arkadaşlık ortamının üst seviyede olması adeta herkesin yorgunluğunu unutturuyor. SAHA DIŞINDA DA BİRLİKTE HAREKET EDİYORLAR Saha içinin yanı sıra, saha dışında da takım olarak hareket eden Çayırovaspor’da, istirahat saatlerinin dışında tüm futbolcular birlikte vakit geçiriyorlar. Yeni transferlerin takıma çabuk adapte olduğu dikkat çekerken, Çayırovaspor’daki bu aile ortamı kuşkusuz yeni sezonun en büyük silahı olacak.  
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Çayırovaspor’da idmanların dozajı artmaya başladı.

 Bolu Yıldız Otel’de kamp yapan yeşil siyahlılar, çift idman programıyla çalışmalarını sürdürüyor. Ağır ve yorucu geçen idmanların ardından futbolcuların kendilerini bir an önce dinlenmek için odalarına attıkları gözlemlenirken, takım içindeki arkadaşlık ortamının üst seviyede olması adeta herkesin yorgunluğunu unutturuyor.

SAHA DIŞINDA DA BİRLİKTE HAREKET EDİYORLAR

Saha içinin yanı sıra, saha dışında da takım olarak hareket eden Çayırovaspor’da, istirahat saatlerinin dışında tüm futbolcular birlikte vakit geçiriyorlar. Yeni transferlerin takıma çabuk adapte olduğu dikkat çekerken, Çayırovaspor’daki bu aile ortamı kuşkusuz yeni sezonun en büyük silahı olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.