ARTIK 3 PUAN VAKTİ!

Spor 04.11.2015 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ARTIK 3 PUAN VAKTİ!

Oynadığı futbol ve aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Darıca G.B, Dardanelspor maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmak istiyor. Sarı yeşillilerin ligde var olması adına büyük önem taşıyan karşılaşma bugün saat 13:30’da Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak.

Ligde geride kalan 10 maçta sadece 3 galibiyet alabilen Darıca G.B, kötü gidişata Dardanelspor maçıyla birlikte son vermek istiyor. Son oynanan 3 maçtan 1 puan çıkaran sarı yeşilliler, Ramazan Silin yönetiminde ilk kez seyircisinin önüne çıkacak. Zorluk derecesi yüksek olan Dardanelspor maçından 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapan sarı yeşilliler, rakibini eli boş göndererek hayati önem taşıyan 3 puanı cebine koymayı hedefliyor. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13:30’da başlayacak. Mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Aykor Karaca yönetecek. DARDANELSPOR FORMDA Konuk ekip Dardanelspor ise yükselen form grafiğiyle dikkat çekiyor. 20 puanla 5.sırada bulunan Çanakkale temsilcisi, ligde oynadığı son 6 maçın 5’ini kazanarak 15 puan topladı. Kadrosunda önemli isimleri barındıran Dardanelspor, bilindiği üzere sezon başında Darıca G.B’nin eski kaptanı Yusuf Atay’ı transfer etmişti. 3.Grup’ta 10 golle gol krallığında zirvede oturan Özer Kutlu da Dardanelspor’un en önemli kozu olarak göze çarpıyor.
Oynadığı futbol ve aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Darıca G.B, Dardanelspor maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmak istiyor. Sarı yeşillilerin ligde var olması adına büyük önem taşıyan karşılaşma bugün saat 13:30’da Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak.

Ligde geride kalan 10 maçta sadece 3 galibiyet alabilen Darıca G.B, kötü gidişata Dardanelspor maçıyla birlikte son vermek istiyor. Son oynanan 3 maçtan 1 puan çıkaran sarı yeşilliler, Ramazan Silin yönetiminde ilk kez seyircisinin önüne çıkacak. Zorluk derecesi yüksek olan Dardanelspor maçından 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapan sarı yeşilliler, rakibini eli boş göndererek hayati önem taşıyan 3 puanı cebine koymayı hedefliyor. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13:30’da başlayacak. Mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Aykor Karaca yönetecek.

DARDANELSPOR FORMDA

Konuk ekip Dardanelspor ise yükselen form grafiğiyle dikkat çekiyor. 20 puanla 5.sırada bulunan Çanakkale temsilcisi, ligde oynadığı son 6 maçın 5’ini kazanarak 15 puan topladı. Kadrosunda önemli isimleri barındıran Dardanelspor, bilindiği üzere sezon başında Darıca G.B’nin eski kaptanı Yusuf Atay’ı transfer etmişti. 3.Grup’ta 10 golle gol krallığında zirvede oturan Özer Kutlu da Dardanelspor’un en önemli kozu olarak göze çarpıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.