19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ARTIK DARICA’DA

Darıca 23.02.2016 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ARTIK DARICA’DA

Darıca Muhtarlar Birliği tarafından Darıca İSU Şube Müdürü Dr. Burak Kızılöz’e düzenlenen ziyaret programında Kızılöz çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Darıca Muhtarlar Birliği’ne bağlı mahalle muhtarlarından oluşan heyet ve beraberinde Darıca Belediyesi Muhtar İşleri Müdürü Kadir Çolak, Darıca’da ki İSU çalışmalarından duydukları memnuyeti dile getirdiler. Muhtarlar adına konuşan Osmangazi Mhalle Muhtarı Kenan Demirbaş, “İSU Müdürümüz ve ekibi mahallerimizdeki çalışmaları ile başarılı bir çizgidedir. Her zaman kendilerine rahatlıkla ulaşabiliyor ve sorunlarımızın çözülmesinde kendilerini yanımızda görüyoruz. Müdürümüzü ve ekibini kutlar çalışmalarında kolaylıklar dileriz.”dedi KIZILÖZ SİSTEMİ ANLATTI Darıca İSU Şube Müdürü Burak Kızılöz ise, “Genel Müdürlüğümüz bir tablet uygulaması sistemini hayata geçirdi. Bu sistem Kocaeli’nde sadece İzmit, Derince ve Darıca’da uygulanıyor. Tablet sisteminde arıza ihbarlarına yönelik arıza noktasına en yakın ekip yönlendirme yapılıyor. Arıza noktasına ulaşan aracın geçen süresi oto kontrol altında takip ediliyor. Arıza sonrası genel müdürlük vatandaşı arayarak arızanın giderilip giderilmediğini soruyor. Bu sistemle ekiplerimiz kurum içinde bir iç yarış içindeler.”dedi.Muhtarlar,” sadece arızanın giderilmei ile ilgili değil arıza giderilmesi sonrası da İSU tarafından aranılarak arzınanın giderilmesine ilişkin bilgi alıyor. Memnuniyet ve eleştiri noktasında bizlerin ve vatandaşların görüşlerini dinliyor. Gerçekten Darıca’da İSU’nun çalışma sistemi çok başarılı.” Şeklinde görüş belirttiler.
Darıca Muhtarlar Birliği tarafından Darıca İSU Şube Müdürü Dr. Burak Kızılöz’e düzenlenen ziyaret programında Kızılöz çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Darıca Muhtarlar Birliği’ne bağlı mahalle muhtarlarından oluşan heyet ve beraberinde Darıca Belediyesi Muhtar İşleri Müdürü Kadir Çolak, Darıca’da ki İSU çalışmalarından duydukları memnuyeti dile getirdiler. Muhtarlar adına konuşan Osmangazi Mhalle Muhtarı Kenan Demirbaş, “İSU Müdürümüz ve ekibi mahallerimizdeki çalışmaları ile başarılı bir çizgidedir. Her zaman kendilerine rahatlıkla ulaşabiliyor ve sorunlarımızın çözülmesinde kendilerini yanımızda görüyoruz. Müdürümüzü ve ekibini kutlar çalışmalarında kolaylıklar dileriz.”dedi

KIZILÖZ SİSTEMİ ANLATTI

Darıca İSU Şube Müdürü Burak Kızılöz ise, “Genel Müdürlüğümüz bir tablet uygulaması sistemini hayata geçirdi. Bu sistem Kocaeli’nde sadece İzmit, Derince ve Darıca’da uygulanıyor. Tablet sisteminde arıza ihbarlarına yönelik arıza noktasına en yakın ekip yönlendirme yapılıyor. Arıza noktasına ulaşan aracın geçen süresi oto kontrol altında takip ediliyor. Arıza sonrası genel müdürlük vatandaşı arayarak arızanın giderilip giderilmediğini soruyor. Bu sistemle ekiplerimiz kurum içinde bir iç yarış içindeler.”dedi.Muhtarlar,” sadece arızanın giderilmei ile ilgili değil arıza giderilmesi sonrası da İSU tarafından aranılarak arzınanın giderilmesine ilişkin bilgi alıyor. Memnuniyet ve eleştiri noktasında bizlerin ve vatandaşların görüşlerini dinliyor. Gerçekten Darıca’da İSU’nun çalışma sistemi çok başarılı.” Şeklinde görüş belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.