Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak

19.11.2017 - 22:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak

Rize,  Gümüşhane ve  Bayburt İl Kongreleri'ne katılan  Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Gümüşhane il Kongresi sonrasında helikopterle  Trabzon'un  Maçka ilçesine geçti. Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ve kardeşleri ile görüşen Erdoğan, daha sonra ilçe merkezinde Maçkalılar'a hitap etti. "2019 KIRILMA NOKTASIDIR, HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK" Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 seçimleri için destek isteyerek "İnşallah bu yolda 2019 bir kırılma noktasıdır. Mart 2019'da belediye seçimleri, Kasım 2019'da Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile bir reform. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Daha değişik bir sürecin içerisine gireceğiz. Bu sürece damgayı şu karşıdaki kalabalık vuracak. İnşallah şöyle yakın zamanda" diye konuştu.

Rize,  Gümüşhane ve  Bayburt İl Kongreleri'ne katılan  Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Gümüşhane il Kongresi sonrasında helikopterle  Trabzon'un  Maçka ilçesine geçti. Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ve kardeşleri ile görüşen Erdoğan, daha sonra ilçe merkezinde Maçkalılar'a hitap etti.

"2019 KIRILMA NOKTASIDIR, HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 seçimleri için destek isteyerek "İnşallah bu yolda 2019 bir kırılma noktasıdır. Mart 2019'da belediye seçimleri, Kasım 2019'da Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile bir reform. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Daha değişik bir sürecin içerisine gireceğiz. Bu sürece damgayı şu karşıdaki kalabalık vuracak. İnşallah şöyle yakın zamanda" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.