Artık Rakipler Kuştepe Stadı'na gelmeyecek

Spor 12.01.2017 - 19:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Artık Rakipler Kuştepe Stadı'na gelmeyecek

Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Çayırovaspor'un iç saha maçlarını oynadığı Kuştepe Stadı artık yeni bir isimle anılacak.

Çayırova Kuştepe Stadı'nın adı Meclis Kararı ile Muhammet Fatih Safitürk Stadı olarak değiştirildi.   Muhammet Fatih Safitürk kimdir? 1981 senesinde dünyaya gelen Muhammed Fatih Safitürk doğma büyüme Sakaryalıdır. İlk ve ortaöğretim eğitiminin ardından kazandığı Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslar arası İlişkiler bölümünden 2004 senesinde başarılı bir şekilde mezun olmuştur.Safitürk, 2005 senesinde Ulaştırma Bakanlığı, Savunma sekreterliğinde memur olarak göreve başlamıştırm 2006-2008 seneleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tanıtma Genel Müdürlüğünde Uzm. Yrd. Olarak görev yapmıştır 2009 senesinde Kastamonu’nun Küre ilçesi Kaymakam vekili olarak görev başlayan Muhammed Fatih Safitürk, 2010 senesinde yüksek lisans eğitimini İngiltere’deki University of Exeter’da tamamlamıştır. 2011-2013 seneleri arasında Bolu Kıbrıscık Kaymakamı ve 2013-2015 seneleri arasında da Bingöl Kiğı Kaymakamı olarak görev yapmıştır. Daha sonraları Derik Kaymakamı olarak görece başlayan Muhammed Fatih Safitürk, son olarak da Derik Belediyesine kayyum olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Muhammed Fatih Safitürk 10 Kasım'da Mardin'de PKK'nın hain saldırısı sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olmuştur.
Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Çayırovaspor'un iç saha maçlarını oynadığı Kuştepe Stadı artık yeni bir isimle anılacak.

Çayırova Kuştepe Stadı'nın adı Meclis Kararı ile Muhammet Fatih Safitürk Stadı olarak değiştirildi.

 

Muhammet Fatih Safitürk kimdir?

1981 senesinde dünyaya gelen Muhammed Fatih Safitürk doğma büyüme Sakaryalıdır. İlk ve ortaöğretim eğitiminin ardından kazandığı Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslar arası İlişkiler bölümünden 2004 senesinde başarılı bir şekilde mezun olmuştur.Safitürk, 2005 senesinde Ulaştırma Bakanlığı, Savunma sekreterliğinde memur olarak göreve başlamıştırm 2006-2008 seneleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tanıtma Genel Müdürlüğünde Uzm. Yrd. Olarak görev yapmıştır 2009 senesinde Kastamonu’nun Küre ilçesi Kaymakam vekili olarak görev başlayan Muhammed Fatih Safitürk, 2010 senesinde yüksek lisans eğitimini İngiltere’deki University of Exeter’da tamamlamıştır. 2011-2013 seneleri arasında Bolu Kıbrıscık Kaymakamı ve 2013-2015 seneleri arasında da Bingöl Kiğı Kaymakamı olarak görev yapmıştır. Daha sonraları Derik Kaymakamı olarak görece başlayan Muhammed Fatih Safitürk, son olarak da Derik Belediyesine kayyum olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Muhammed Fatih Safitürk 10 Kasım'da Mardin'de PKK'nın hain saldırısı sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.