‘Artık ustalık vakti’

Spor 23.09.2016 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘Artık ustalık vakti’

Gebzespor’un özverili ve başarılı yöneticisi Bülent Turhan, geride kalan iki sezondan önemli dersler çıkardıklarını, çıraklık ve kalfalık dönemlerini geride bıraktıklarını belirterek ‘’Artık ustalık vakti’’dedi.

Gebzespor’un özverili ve başarılı yöneticisi Bülent Turhan, yeni sezonun ilk maçı olan Hereke Yıldızspor karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Geride kalan iki sezondan önemli dersler çıkardıklarının altını çizen Turhan, çıraklık ve kalfalık dönemlerini geride bıraktıklarını belirterek ‘’Artık ustalık vakti’’dedi. ‘ÇAKIR BÜYÜK UĞRAŞ VERDİ’ Yönetim olarak hem idari hem de sportif anlamda ince eleyip sık dokuyarak hareket etmeye çalıştıklarını belirten Turhan, Başkan İlker Çakır’ın ‘Borçsuz bir Gebzespor’ için yoğun bir uğraş verdiğini ve bu hedefinde önemli bir yol kat ettiğini söyledi. FUTBOLCULARA MESAJ Transferde kaliteli ve karakterli isimleri kadrolarına kattıklarını belirten Gebzespor yöneticisi Bülent Turhan, ‘’Her bir futbolcumuz da geldikleri takımlarda önemli başarılar elde etmiş isimler. Bizi mahcup etmeyeceklerine inanıyoruz. Gebzespor Kulübü gerçekten büyük bir camia. Futbolcularımızdan beklentimiz, formanın hakkını vermeleri’’dedi. ‘HERKESİ MAÇA BEKLİYORUZ’ Sezona kendi sahalarında başlayacak olmalarının kendileri avantaj olduğunu belirten Turhan, tüm Gebzeli spor severleri Pazar günü oynanacak olan maça davet etti. Tribünleri doldurma çağrısında bulunan Bülent Turhan, ‘’Lige kazanarak başlamak çok önemli. Hereke maçında taraftarımıza çok iş düşecek. Gebzespor’umuza gönül veren tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz’’dedi.
Gebzespor’un özverili ve başarılı yöneticisi Bülent Turhan, geride kalan iki sezondan önemli dersler çıkardıklarını, çıraklık ve kalfalık dönemlerini geride bıraktıklarını belirterek ‘’Artık ustalık vakti’’dedi.

Gebzespor’un özverili ve başarılı yöneticisi Bülent Turhan, yeni sezonun ilk maçı olan Hereke Yıldızspor karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Geride kalan iki sezondan önemli dersler çıkardıklarının altını çizen Turhan, çıraklık ve kalfalık dönemlerini geride bıraktıklarını belirterek ‘’Artık ustalık vakti’’dedi.

‘ÇAKIR BÜYÜK UĞRAŞ VERDİ’

Yönetim olarak hem idari hem de sportif anlamda ince eleyip sık dokuyarak hareket etmeye çalıştıklarını belirten Turhan, Başkan İlker Çakır’ın ‘Borçsuz bir Gebzespor’ için yoğun bir uğraş verdiğini ve bu hedefinde önemli bir yol kat ettiğini söyledi.

FUTBOLCULARA MESAJ

Transferde kaliteli ve karakterli isimleri kadrolarına kattıklarını belirten Gebzespor yöneticisi Bülent Turhan, ‘’Her bir futbolcumuz da geldikleri takımlarda önemli başarılar elde etmiş isimler. Bizi mahcup etmeyeceklerine inanıyoruz. Gebzespor Kulübü gerçekten büyük bir camia. Futbolcularımızdan beklentimiz, formanın hakkını vermeleri’’dedi.

‘HERKESİ MAÇA BEKLİYORUZ’

Sezona kendi sahalarında başlayacak olmalarının kendileri avantaj olduğunu belirten Turhan, tüm Gebzeli spor severleri Pazar günü oynanacak olan maça davet etti. Tribünleri doldurma çağrısında bulunan Bülent Turhan, ‘’Lige kazanarak başlamak çok önemli. Hereke maçında taraftarımıza çok iş düşecek. Gebzespor’umuza gönül veren tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.