Artık Yerel Seçimi Düşünüyoruz

Gebze 31.07.2018 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Artık Yerel Seçimi Düşünüyoruz

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar parti binasında bölge basın mensupları ile bir araya gelerek 24 Haziran seçimleri sonrasını değerlendirdi.

  Kahvaltı sonrası açıklamalarına başlayan İlçe Başkanı İrfan Ayar, "24 Haziran'da partimize oy veren halkımıza, partimiz için emek veren tüm kollarımıza, il yöneticilerimize ayrıca bu süreçte bizimle birlikte hareket eden  Milliyetçi Hareket Partisi'ne teşekkür ederim. Her zaman söylerim. Ak Parti'de siyaset yapmak hem çok kolay hem çok zordurç. Çünkü Recepn Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Onun olduğu yerde hiçbür zaman boynumuzu eğdirmedik. Ne zaman televizyonu açsanız Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin dünyanın bir köşesinde milleri ve devleti için çalışırken görürsünüz. O çalışırken bizim yatıp oturmamız beklenemez. Her zaman aktif bir parti olduk. Üye çalışmalarımız halen devam etmektedir. Yönetime geldiğimiz günden bugüne dek 10 Bine yakın yeni üye yaptık. Yıl sonuna kadar 50 Bine ulaşmayı hedefliyoruz. Teşkilatlarımız yarın seçim olacakmış gibi görev yapar."dedi. DEDİKODULARDAN UZAĞIZ Açıklamalarına devam eden Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, "İlçemizde ki sivil toplum kuruluşlarının tamamını ziyaret ettik. Bu nedenle seçime hazırlanmak bizim için zor olmadı. Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız prensibini tamamen yerine getirdik. Bunu tabi ki teşkilatlarımıza güvenerek bunu söylüyoruz ve uyguluyoruz. Günde 8 veya 9 ekiple program yaptığımız aynı sokağı birkaç kez geçtiğimiz dönemler oldu. Bu dönemde seçim koordinasyon merkezimiz önemli bir başarıya imza attı. Dedikodudan uzak bir çalışma prensibi edindik. Kimi neyi hak etmişse hak ettiği şekliyle davrandık. Teşkilat başkanlarımız komisyonla birlikte ciddi bir çalışma yaptılar. Teşkilatları dinlediler. Mahalle başkanlarımızı tamamen istişarelerle seçtik. Şu olsun bu olsun demedik. Mahalle teşkilatlarımız kendi işlerinde çalışsa inanıyorum ki sırtları yere gelmeyecek performanı seçim sürecinde gösterdi." dedi. ARTIK YEREL SEÇİMİ DÜŞÜNÜYORUZ Genel seçim bitti. Artık önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Bu seçimide kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Genel merkezimizin belirlediği bir belediye başkanı adayı ile seçimde var olacağız. Ancak bu aday belirlenirken genel merkezimizin kriterleri var. Bizler tüm aday adaylarına aynı mesafede olacağız. Biz teşkilat olarak tüm aday adaylarına eşit olmanın dışında birinin önünü kesmek yada birini öne çıkarmak gibi durumumuz olmaz, olamaz. Ak Parti'nin girişi kapısı vardır, çıkış kapısı yoktur. Bizler çok büyük bir aileyiz. Ailede ağabey, abla, anne, baba olur. Biz Ak parti içinde her zaman aile büyüklerimize minnettarız. Bu partiye kim hizmet etmişse baş köşemizde yeri vardır. Kimsenin bu partiye fitne fesat sokmasına izin vermeyiz."dedi.  
Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar parti binasında bölge basın mensupları ile bir araya gelerek 24 Haziran seçimleri sonrasını değerlendirdi.

 

Kahvaltı sonrası açıklamalarına başlayan İlçe Başkanı İrfan Ayar, "24 Haziran'da partimize oy veren halkımıza, partimiz için emek veren tüm kollarımıza, il yöneticilerimize ayrıca bu süreçte bizimle birlikte hareket eden  Milliyetçi Hareket Partisi'ne teşekkür ederim. Her zaman söylerim. Ak Parti'de siyaset yapmak hem çok kolay hem çok zordurç. Çünkü Recepn Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Onun olduğu yerde hiçbür zaman boynumuzu eğdirmedik. Ne zaman televizyonu açsanız Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin dünyanın bir köşesinde milleri ve devleti için çalışırken görürsünüz. O çalışırken bizim yatıp oturmamız beklenemez. Her zaman aktif bir parti olduk. Üye çalışmalarımız halen devam etmektedir. Yönetime geldiğimiz günden bugüne dek 10 Bine yakın yeni üye yaptık. Yıl sonuna kadar 50 Bine ulaşmayı hedefliyoruz. Teşkilatlarımız yarın seçim olacakmış gibi görev yapar."dedi.

DEDİKODULARDAN UZAĞIZ

Açıklamalarına devam eden Gebze Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, "İlçemizde ki sivil toplum kuruluşlarının tamamını ziyaret ettik. Bu nedenle seçime hazırlanmak bizim için zor olmadı. Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız prensibini tamamen yerine getirdik. Bunu tabi ki teşkilatlarımıza güvenerek bunu söylüyoruz ve uyguluyoruz. Günde 8 veya 9 ekiple program yaptığımız aynı sokağı birkaç kez geçtiğimiz dönemler oldu. Bu dönemde seçim koordinasyon merkezimiz önemli bir başarıya imza attı. Dedikodudan uzak bir çalışma prensibi edindik. Kimi neyi hak etmişse hak ettiği şekliyle davrandık. Teşkilat başkanlarımız komisyonla birlikte ciddi bir çalışma yaptılar. Teşkilatları dinlediler. Mahalle başkanlarımızı tamamen istişarelerle seçtik. Şu olsun bu olsun demedik. Mahalle teşkilatlarımız kendi işlerinde çalışsa inanıyorum ki sırtları yere gelmeyecek performanı seçim sürecinde gösterdi." dedi.

ARTIK YEREL SEÇİMİ DÜŞÜNÜYORUZ

Genel seçim bitti. Artık önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Bu seçimide kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Genel merkezimizin belirlediği bir belediye başkanı adayı ile seçimde var olacağız. Ancak bu aday belirlenirken genel merkezimizin kriterleri var. Bizler tüm aday adaylarına aynı mesafede olacağız. Biz teşkilat olarak tüm aday adaylarına eşit olmanın dışında birinin önünü kesmek yada birini öne çıkarmak gibi durumumuz olmaz, olamaz. Ak Parti'nin girişi kapısı vardır, çıkış kapısı yoktur. Bizler çok büyük bir aileyiz. Ailede ağabey, abla, anne, baba olur. Biz Ak parti içinde her zaman aile büyüklerimize minnettarız. Bu partiye kim hizmet etmişse baş köşemizde yeri vardır. Kimsenin bu partiye fitne fesat sokmasına izin vermeyiz."dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.