19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Artvinliler Ekin Uzunlar ile coşacak!

Darıca 03.07.2018 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Artvinliler Ekin Uzunlar ile coşacak!

Ülkemizin en uzun soluklu etkinliklerinden olan ve bu yıl 10’ncusu düzenlenen Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın coşkusu yarın akşam(4 Temmuz Çarşamba) Artvinliler Gecesi’nde tavan yapacak.

Ülkemizin en uzun soluklu etkinliklerinden olan ve bu yıl 10’ncusu düzenlenen Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın coşkusu yarın akşam (4 Temmuz) Artvinliler Gecesi’nde tavan yapacak. Bölgemizdeki yaşayan Artvinli vatandaşların yoğun ilgi göstermesi beklenen gecede Karadeniz müziğinin kaliteli sesi Ekin Uzunlar sahne alacak. Başarılı şarkı yorumları, çaldığı kemençesi ile son zamanların en çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başaran Ekin Uzunlar, Karadeniz müziğini batı müziği ile harmanlayıp seslendirdiği parçalarda sesinin yanı sıra, mizahi anlayışı, sahne performansı ve renkli karakteri ile Artvinliler’i coşturacak. ANA SPONSOR ELDEM HIRDAVAT Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın Artvinliler Gecesi’nin bu seneki ana sponsoru olan bölgemizin tanınan iş ve spor adamı Murat Nuri Demirbaş, Artvinli ve Darıcalı hemşehrilerine güzel bir akşam yaşatmak istediklerini söyledi. Demirbaş’ın sahibi olduğu Eldem Hırdavat’ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Artvinliler Gecesi’ne tüm Artvinli, Darıcalı, Gebzeli ve çevre ilçelerdeki hemşehrilerini davet eden işadamı Demirbaş, ‘’Tüm hemşehrilerimize şimdiden iyi eğlenceler diliyorum’’dedi.  
Ülkemizin en uzun soluklu etkinliklerinden olan ve bu yıl 10’ncusu düzenlenen Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın coşkusu yarın akşam(4 Temmuz Çarşamba) Artvinliler Gecesi’nde tavan yapacak.

Ülkemizin en uzun soluklu etkinliklerinden olan ve bu yıl 10’ncusu düzenlenen Darıca Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın coşkusu yarın akşam (4 Temmuz) Artvinliler Gecesi’nde tavan yapacak. Bölgemizdeki yaşayan Artvinli vatandaşların yoğun ilgi göstermesi beklenen gecede Karadeniz müziğinin kaliteli sesi Ekin Uzunlar sahne alacak. Başarılı şarkı yorumları, çaldığı kemençesi ile son zamanların en çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başaran Ekin Uzunlar, Karadeniz müziğini batı müziği ile harmanlayıp seslendirdiği parçalarda sesinin yanı sıra, mizahi anlayışı, sahne performansı ve renkli karakteri ile Artvinliler’i coşturacak.

ANA SPONSOR ELDEM HIRDAVAT

Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın Artvinliler Gecesi’nin bu seneki ana sponsoru olan bölgemizin tanınan iş ve spor adamı Murat Nuri Demirbaş, Artvinli ve Darıcalı hemşehrilerine güzel bir akşam yaşatmak istediklerini söyledi. Demirbaş’ın sahibi olduğu Eldem Hırdavat’ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Artvinliler Gecesi’ne tüm Artvinli, Darıcalı, Gebzeli ve çevre ilçelerdeki hemşehrilerini davet eden işadamı Demirbaş, ‘’Tüm hemşehrilerimize şimdiden iyi eğlenceler diliyorum’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.