Artvinliler kahvaltıda buluştu

Gebze 10.04.2018 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Artvinliler kahvaltıda buluştu

Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıda dernek üyeleri ağırlandı.

Dernek binasında önceki gün gerçekleştirilen kahvaltıya Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Alkan ve eşi Semra Alkan, Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ile birlikte çok sayıda dernek yöneticisinin eşleri ve aile bireyleriyle katıldı. Gerçekleşen kahvaltılı programda bir konuşma yapan Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit, kahvaltıya katılan tüm dernek üyelerine teşekkür etti. YENİ FİKİRLERE AÇIĞIZ Dernek yönetici ve eşleri ile birlikte kadın kollarının çalışmalarına destek olan dernek başkanı Osman Alkan ve dernek yöneticilerine teşekkür eden Ülker Yiğit Artvin’in kültürünü ve folklorunu yaşatmak için birlik beraberliğin yanı sıra aktif çalışmalarda bulunmanın da önemine dikkat çekerek, “Projelere ve yeni fikirlere açığız. Bugün burada bizimle birlikte olan yöneticilerimizin eşlerinin projelerimizde yer alacaklarını belirtmesi bizleri çok mutlu etti.” diye konuştu. Gebze Artvinliler Derneği Başkanı Osman Alkan da etkinlikten ötürü kadın kolları yönetimini kutlayıp çalışmalarına maddi manevi desteklerinin süreceğini söyledi. GEBZE’NİN SORUNLARINA DUYARLIYIZ Osman Alkan, “Bizler memleketimiz Artvin’in her tür kültürünü yaşatmak ve yaşadığımız Gebze’de tanıtmak, aynı zamanda Gebze’nin de sorunlarına duyarlı olmak durumundayız. Böyle bir ortamda hemşerimiz olan kadınlarla bir araya gelmek, onları da bu çabanın içine katmak çok önemli.” dedi. Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları şu isimlerden oluşuyor; Başkan Ülker Yiğit yönetim kurulu: Ayşe Demirbaş, Güler Karaosmanoğlu Atlı, Şükriye Karaosmanoğlu ve Yasemin Yılmaz.
Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıda dernek üyeleri ağırlandı.

Dernek binasında önceki gün gerçekleştirilen kahvaltıya Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Alkan ve eşi Semra Alkan, Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ile birlikte çok sayıda dernek yöneticisinin eşleri ve aile bireyleriyle katıldı. Gerçekleşen kahvaltılı programda bir konuşma yapan Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit, kahvaltıya katılan tüm dernek üyelerine teşekkür etti.

YENİ FİKİRLERE AÇIĞIZ

Dernek yönetici ve eşleri ile birlikte kadın kollarının çalışmalarına destek olan dernek başkanı Osman Alkan ve dernek yöneticilerine teşekkür eden Ülker Yiğit Artvin’in kültürünü ve folklorunu yaşatmak için birlik beraberliğin yanı sıra aktif çalışmalarda bulunmanın da önemine dikkat çekerek, “Projelere ve yeni fikirlere açığız. Bugün burada bizimle birlikte olan yöneticilerimizin eşlerinin projelerimizde yer alacaklarını belirtmesi bizleri çok mutlu etti.” diye konuştu. Gebze Artvinliler Derneği Başkanı Osman Alkan da etkinlikten ötürü kadın kolları yönetimini kutlayıp çalışmalarına maddi manevi desteklerinin süreceğini söyledi.

GEBZE’NİN SORUNLARINA DUYARLIYIZ

Osman Alkan, “Bizler memleketimiz Artvin’in her tür kültürünü yaşatmak ve yaşadığımız Gebze’de tanıtmak, aynı zamanda Gebze’nin de sorunlarına duyarlı olmak durumundayız. Böyle bir ortamda hemşerimiz olan kadınlarla bir araya gelmek, onları da bu çabanın içine katmak çok önemli.” dedi. Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları şu isimlerden oluşuyor; Başkan Ülker Yiğit yönetim kurulu: Ayşe Demirbaş, Güler Karaosmanoğlu Atlı, Şükriye Karaosmanoğlu ve Yasemin Yılmaz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.