19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Arzumuz Trafik Kazalarını en aza indirmek!

Çayırova 02.10.2019 - 16:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Arzumuz Trafik Kazalarını en aza indirmek!

Ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen yaya geçidi kontrolleri Çayırova’da da gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Yaya Öncelikli Trafik" kampanyası kapsamında Çayırova’da "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Kaymakam Hasan Gözen’in yanı sıra Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarım amirleri katılırken, Çayırova’da bulunan yaya geçitlerinde etkinlikte görevli kolluk birimlerince hazırlanan el broşürlerinin sürücü ve yayalara dağıtımı da gerçekleştirildi. VATANDAŞLAR DAHA DUYARLI HALE GELMELİ Programda konuşan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Arzumuz trafik kazalarını en aza indirmek, can ve mal kayıplarını en asgari noktaya taşımak. Bu yönüyle gerek emniyet gerekse jandarma teşkilatımız trafik birimleriyle büyük bir hassasiyet içerisinde bu çalışmalarını sürdürmektedir. Hepinizin bildiği gibi 3 trafik konusunda polislerimiz ve jandarma teşkilatı mensuplarımızın tamamına trafik cezası tutma yetkisi verilmiştir. Bunlar; araç kullanırken cep telefonu kullanımı, emniyet kemeri takmama ve makas diye tabir ettiğimiz şerit değiştirme konularında bütün personelimize bu anlamda ceza tutanağı tutma yetkisi verilmiştir. Bu yönüyle de vatandaşlarımızın daha duyarlı hale gelmesi ve bu tür konularda suç ihlali yapmamaları büyük önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını arzu ediyoruz. Bu yönüyle yayalarımızın da araçlara karşı olması gereken kurallar içerisinde hareket etmesi ve yaya geçitlerinde de özellikle araçlarımızın yayalara uyması da bizleri için büyük önem taşımaktadır. Bu kampanyada görev alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  
Ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen yaya geçidi kontrolleri Çayırova’da da gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Yaya Öncelikli Trafik" kampanyası kapsamında Çayırova’da "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Kaymakam Hasan Gözen’in yanı sıra Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarım amirleri katılırken, Çayırova’da bulunan yaya geçitlerinde etkinlikte görevli kolluk birimlerince hazırlanan el broşürlerinin sürücü ve yayalara dağıtımı da gerçekleştirildi.

VATANDAŞLAR DAHA DUYARLI HALE GELMELİ

Programda konuşan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Arzumuz trafik kazalarını en aza indirmek, can ve mal kayıplarını en asgari noktaya taşımak. Bu yönüyle gerek emniyet gerekse jandarma teşkilatımız trafik birimleriyle büyük bir hassasiyet içerisinde bu çalışmalarını sürdürmektedir. Hepinizin bildiği gibi 3 trafik konusunda polislerimiz ve jandarma teşkilatı mensuplarımızın tamamına trafik cezası tutma yetkisi verilmiştir. Bunlar; araç kullanırken cep telefonu kullanımı, emniyet kemeri takmama ve makas diye tabir ettiğimiz şerit değiştirme konularında bütün personelimize bu anlamda ceza tutanağı tutma yetkisi verilmiştir. Bu yönüyle de vatandaşlarımızın daha duyarlı hale gelmesi ve bu tür konularda suç ihlali yapmamaları büyük önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını arzu ediyoruz. Bu yönüyle yayalarımızın da araçlara karşı olması gereken kurallar içerisinde hareket etmesi ve yaya geçitlerinde de özellikle araçlarımızın yayalara uyması da bizleri için büyük önem taşımaktadır. Bu kampanyada görev alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.