19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Asansörler ne denli hijyenik?

Gebze 02.04.2020 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Asansörler ne denli hijyenik?

VAKA SAYISI HER AN ARTIYOR

Corona virüs salgını sebebiyle gerek dünyada gerekse ülkemizde vaka sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Yetkililerin mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın uyarıları artarken akıllara gün içerisinde pek çok kişinin kullandığı asansörlerin ne kadar güvenli olduğu sorusu geliyor. Corona virüs salgını tüm dünyada can kaybına sebep olmayı sürdürüyor. Ülkemizde vaka ve ölüm sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Yetkililer mecbur kalmadıkça evde çıkmayın çağrılarını sürdürürken vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyarıyorlar. Belediye ekipleri dezenfekte çalışmalarını yollarda sürdürürken gece gündüz çalışıyorlar. Akıllara ise apartmanların ve iş yerlerinin asansörlerinin salgın karşısında ne kadar temiz ve güvenli olduğu sorusu geliyor. GÜN BOYU İNSAN TAŞIYORLAR Gün içerisinde sayısız insanın kullandığı apartman ve iş yerlerinin asansörleri salgın açısından büyük risk taşıyor. Gün boyunca hiç boş kalmayan asansörlerin ne denli hijyenik olduğu ve dezenfekte edilip edilmediği tam anlamıyla bilinmezken durum vatandaşların kafasını karıştırıyor. Vatandaşın direkt temas ettiği asansör tuşları büyük risk taşırken bu anlamda herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Asansörlerin salgın günlerinde ne denli güvenli olup olmadığı merak ediliyor.
VAKA SAYISI HER AN ARTIYOR

Corona virüs salgını sebebiyle gerek dünyada gerekse ülkemizde vaka sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Yetkililerin mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın uyarıları artarken akıllara gün içerisinde pek çok kişinin kullandığı asansörlerin ne kadar güvenli olduğu sorusu geliyor.

Corona virüs salgını tüm dünyada can kaybına sebep olmayı sürdürüyor. Ülkemizde vaka ve ölüm sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Yetkililer mecbur kalmadıkça evde çıkmayın çağrılarını sürdürürken vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyarıyorlar. Belediye ekipleri dezenfekte çalışmalarını yollarda sürdürürken gece gündüz çalışıyorlar. Akıllara ise apartmanların ve iş yerlerinin asansörlerinin salgın karşısında ne kadar temiz ve güvenli olduğu sorusu geliyor.

GÜN BOYU İNSAN TAŞIYORLAR

Gün içerisinde sayısız insanın kullandığı apartman ve iş yerlerinin asansörleri salgın açısından büyük risk taşıyor. Gün boyunca hiç boş kalmayan asansörlerin ne denli hijyenik olduğu ve dezenfekte edilip edilmediği tam anlamıyla bilinmezken durum vatandaşların kafasını karıştırıyor. Vatandaşın direkt temas ettiği asansör tuşları büyük risk taşırken bu anlamda herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Asansörlerin salgın günlerinde ne denli güvenli olup olmadığı merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.