Asgari ücretten vergi alınmasın

Ekonomi 26.11.2018 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Asgari ücretten vergi alınmasın

TÜRK-İŞ Konfederasyonu, işçi ücretlerindeki vergi kesintileriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı'na yazı gönderdi. Konfederasyon, ücretli çalışanlar üzerinde ağır vergi yükü bulunduğunu belirterek, "Asgari ücretle çalışan işçilerin ücret gelirlerinin tamamı, asgari ücretin üzerinde ücret alan işçilerin ise gelirlerinin asgari ücret miktarı kadar olan kısmı vergi dışı bırakılmalı. Yılbaşında yüzde 15 olarak kesilen vergi miktarı, yıl sonunda yüzde 35'e çıkmaktadır" görüşünü paylaştı..

TÜRK-İŞ Konfederasyonu, işçi ücretlerindeki vergi kesintileriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı'na yazı gönderdi. Konfederasyon, ücretli çalışanlar üzerinde ağır vergi yükü bulunduğunu belirterek, "le çalışan işçilerin ücret gelirlerinin tamamı, asgari ücretin üzerinde ücret alan işçilerin ise gelirlerinin asgari ücret miktarı kadar olan kısmı vergi dışı bırakılmalı. Yılbaşında yüzde 15 olarak kesilen vergi miktarı, yıl sonunda yüzde 35'e çıkmaktadır" görüşünü paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.