ASGD Gebze için kolları sıvadı

Spor 27.07.2018 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ASGD Gebze için kolları sıvadı

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin Gebze Temsilciliği için toplantı düzenlendi. Oldukça kalabalığa sahne olan toplantıya ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ASGD yönetim kurulu üyesi Ömer Aydoğdu gibi isimler de katılarak gazetecilerle buluştu.

TOPLANTI DÜZENLENDİ  Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin Gebze Temsilciliği kuruluşu için bölgemiz spor basın mensupları Darıca Teras Kafe’de bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ASGD yönetim kurulu üyesi Ömer Aydoğdu, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Çayırova İlçe Spor Müdürü İbrahim Şahin, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Levent Altun ve bölgemiz gazetecileri katıldı.      TSYD RAKİP DEĞİL  Toplantıda söz alan ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, “Burada olmaktan çok memnunuz, Gebze’de ağırlanmaktan onur doluyuz” derken dernek çalışmalarından bahsetti. Sadece spor değil tüm gazete muhabirlerinin yer aldığı bir yapı olduklarını kaydeden Erdoğan, “Bursa merkezli derneğimiz ülke genelinde faaliyet yapıyor, Gebze için de burada olmaktan dolayı sevinçliyiz, inşallah güzel olacak, sosyal sorumluluk projelerimiz var, TSYD ile rakip değil dostuz, inşallah Gebze’de de güzel bir oluşum gerçekleştireceğiz” dedi.  ANADOLU KOCA KAPI  TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, “Basın bayramı etkinliklerinden buraya geliyoruz, gayet de memnunuz, Gebze’de gerçekleştirilmek üzere davet aldığım Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin Gebze Temsilciliği kuruluş çalışmalarında yer almak onur ve gurur verici. Anadolu koca bir tarih koca bir kapı. Gebzeli meslektaşlarımızın da bu oluşumda yer almaları yer almayı planlamaları çok güzel, inşallah güzel haberler almaya devam edeceğiz” dedi.
Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin Gebze Temsilciliği için toplantı düzenlendi. Oldukça kalabalığa sahne olan toplantıya ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ASGD yönetim kurulu üyesi Ömer Aydoğdu gibi isimler de katılarak gazetecilerle buluştu.

TOPLANTI DÜZENLENDİ 

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin Gebze Temsilciliği kuruluşu için bölgemiz spor basın mensupları Darıca Teras Kafe’de bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ASGD yönetim kurulu üyesi Ömer Aydoğdu, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Çayırova İlçe Spor Müdürü İbrahim Şahin, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Levent Altun ve bölgemiz gazetecileri katıldı. 

 

 

TSYD RAKİP DEĞİL 
Toplantıda söz alan ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, “Burada olmaktan çok memnunuz, Gebze’de ağırlanmaktan onur doluyuz” derken dernek çalışmalarından bahsetti. Sadece spor değil tüm gazete muhabirlerinin yer aldığı bir yapı olduklarını kaydeden Erdoğan, “Bursa merkezli derneğimiz ülke genelinde faaliyet yapıyor, Gebze için de burada olmaktan dolayı sevinçliyiz, inşallah güzel olacak, sosyal sorumluluk projelerimiz var, TSYD ile rakip değil dostuz, inşallah Gebze’de de güzel bir oluşum gerçekleştireceğiz” dedi. 

ANADOLU KOCA KAPI 
TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, “Basın bayramı etkinliklerinden buraya geliyoruz, gayet de memnunuz, Gebze’de gerçekleştirilmek üzere davet aldığım Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin Gebze Temsilciliği kuruluş çalışmalarında yer almak onur ve gurur verici. Anadolu koca bir tarih koca bir kapı. Gebzeli meslektaşlarımızın da bu oluşumda yer almaları yer almayı planlamaları çok güzel, inşallah güzel haberler almaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.