ASİAD GEBZE SEMİNERDE BULUŞTU

Gebze 15.02.2016 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ASİAD GEBZE SEMİNERDE BULUŞTU

Avrasya Sanayici Ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Gebze Şubesi Gebze Ticaret Odası’nda iletişim semineri düzenledi.

İletişim Seminerine ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, Gebze Şube Başkanı Tuncer Saltaş, Başkan vekili Erhan Atmaca, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. SALTAŞ, GÜVEN VE TEŞVİK BEKLİYORUZ İletişim Seminerinin açılış konuşmasını ASİAD Gebze Şube Başkanı Tuncer Saltaş yaptı. Terörü lanetleyip, şehitlere rahmet dileyerek sözlerine başlayan Tuncer Saltaş şöyle konuştu: “Refah ve Ekonominin temeli Güvendir. Güven zafiyetinin olduğu yerde İş adamlarımız yatırımlarını durdurup kendilerini güvenli bölgeye çekerler. Bizim siyasilerden beklentimiz; Güven, siyasi ve ekonomik istikrardır. Devletimizden hibe destekli teşviklerdir. Amacımız iş adamlarımızın bölgede iş hacmini artırmak ve bölgeye fayda sağlamaktır.” ASİAD YENİLENİYOR Daha sonra söz alan ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran ise şöyle konuştu: “ASİAD kendini yeniliyor. Uzun soluklu çalışmalar yapıyoruz. İş adamlarımıza ne verebiliriz onun çalışması içindeyiz. Evet, ASİAD bir aile bu Aileye en büyük katkıyı Gebze Şube Başkanımız Tuncer Saltaş ve Erhan Atmaca kardeşimiz vermiştir. Kendilerine ve sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. İş adamları olarak her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.” Dedi. Konuşmalardan sonra Uzman Götuğ Gök ve Özden Kızıloğlu seminer verdi.
Avrasya Sanayici Ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Gebze Şubesi Gebze Ticaret Odası’nda iletişim semineri düzenledi.

İletişim Seminerine ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, Gebze Şube Başkanı Tuncer Saltaş, Başkan vekili Erhan Atmaca, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

SALTAŞ, GÜVEN VE TEŞVİK BEKLİYORUZ

İletişim Seminerinin açılış konuşmasını ASİAD Gebze Şube Başkanı Tuncer Saltaş yaptı. Terörü lanetleyip, şehitlere rahmet dileyerek sözlerine başlayan Tuncer Saltaş şöyle konuştu: “Refah ve Ekonominin temeli Güvendir. Güven zafiyetinin olduğu yerde İş adamlarımız yatırımlarını durdurup kendilerini güvenli bölgeye çekerler. Bizim siyasilerden beklentimiz; Güven, siyasi ve ekonomik istikrardır. Devletimizden hibe destekli teşviklerdir. Amacımız iş adamlarımızın bölgede iş hacmini artırmak ve bölgeye fayda sağlamaktır.”

ASİAD YENİLENİYOR

Daha sonra söz alan ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran ise şöyle konuştu: “ASİAD kendini yeniliyor. Uzun soluklu çalışmalar yapıyoruz. İş adamlarımıza ne verebiliriz onun çalışması içindeyiz. Evet, ASİAD bir aile bu Aileye en büyük katkıyı Gebze Şube Başkanımız Tuncer Saltaş ve Erhan Atmaca kardeşimiz vermiştir. Kendilerine ve sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. İş adamları olarak her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.” Dedi. Konuşmalardan sonra Uzman Götuğ Gök ve Özden Kızıloğlu seminer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.