ASİAD GEBZE’YE İKİ ADAY

Gebze 15.04.2016 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ASİAD GEBZE’YE İKİ ADAY

Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) kongre süreci hızla ilerlerken Gebze Şubesi Başkanlığı için İki aday Başkan adaylığını açıkladı.

İKİ İSİM BAŞKANLIK İÇİN VARIZ DEDİLER ASİAD Gebze Şubesi 19 Nisan 2016 Salı günü dernek binasında kongreye gidecek. Mevcut Başkanı Tuncer Saltaş adaylığını açıklamazken başkalık için iki isim aday olduğunu açıkladı. ASİAD Gebze şube yöneticisi Abdurrahman Arslan ve Murat Akboğa yaklaşan kongrede başkanlık için aday olduklarını açıkladılar. ASİAD Gebze’de değişim için aday olduklarını dile getiren iki isim yaklaşan kongreye güçlü bir şekilde hazırlandıklarını dile getirdiler. TUNCER SALTAŞ HENÜZ ADAYLIĞINI AÇIKLAMADI Öte yandan mevcut başkan Tuncer Saltaş ise henüz adaylığını açıklamadı. ASİAD Gebze şubesinde uzun yıllardır başkanlık yapan Saltaş, aday olup olmayacağına henüz karar vermediğini dile getirdi. Başkanlık görevini başarı ile yürüten Tuncer Saltaş’a başta Erhan Atmaca olmak üzere yönetimde bazı isimlerin ısrarcı olduğu dile getiriliyor.  
Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) kongre süreci hızla ilerlerken Gebze Şubesi Başkanlığı için İki aday Başkan adaylığını açıkladı.

İKİ İSİM BAŞKANLIK İÇİN VARIZ DEDİLER

ASİAD Gebze Şubesi 19 Nisan 2016 Salı günü dernek binasında kongreye gidecek. Mevcut Başkanı Tuncer Saltaş adaylığını açıklamazken başkalık için iki isim aday olduğunu açıkladı. ASİAD Gebze şube yöneticisi Abdurrahman Arslan ve Murat Akboğa yaklaşan kongrede başkanlık için aday olduklarını açıkladılar. ASİAD Gebze’de değişim için aday olduklarını dile getiren iki isim yaklaşan kongreye güçlü bir şekilde hazırlandıklarını dile getirdiler.

TUNCER SALTAŞ HENÜZ ADAYLIĞINI AÇIKLAMADI

Öte yandan mevcut başkan Tuncer Saltaş ise henüz adaylığını açıklamadı. ASİAD Gebze şubesinde uzun yıllardır başkanlık yapan Saltaş, aday olup olmayacağına henüz karar vermediğini dile getirdi. Başkanlık görevini başarı ile yürüten Tuncer Saltaş’a başta Erhan Atmaca olmak üzere yönetimde bazı isimlerin ısrarcı olduğu dile getiriliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.