19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ASİAD GEBZE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Gebze 20.04.2016 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ASİAD GEBZE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Gebze Şubesi önceki gün dernek binasında kongre yaptı.

Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Gebze Şubesi kongreye gitti. Daha önce adaylıklarını açıklayan ve liste çalışması yapan Murat Akboğa ve Abdurrahman Arslan son gün adaylıktan çekildi. Genel Başkan Ömer Faruk Başaran’ın ricası üzerine Tuncer Saltaş tek aday olarak kongreye girdi ve oy birliği ile yeniden başkan seçildi. SALTAŞ, ASİAD GÜÇLÜ BİR AİLE Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Gebze Şubesi Kongresinde konuşma yapan Tuncer Saltaş, Son güne kadar adaylık konusunda net olmadığını ancak genel Başkan Ömer Faruk Başaran’ın ricası üzerine bir dönemde daha aday olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Öncelikle aday olan iki arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim adaylığımız söz konusu olduğunda bunu ağırbaşlılıkla karşıladılar. ASİAD’da hepimiz aileyiz. Bu aileye ikilik girsin istemiyoruz. Bu görevi yeniden bana layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum” dedi. İŞ BİRLİĞİ GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ İkinci Başkan Erhan Atmaca ise şöyle konuştu: “Bugün burada çok sağlıklı bir kongre yaptık. Bizlerin amacı sadece tabela dernekçiliği yapmak değil. Hepimiz kendi çapımızda işler yapıyoruz. İnşallah işbirliği güç birliği ile daha çok güzel işler yapacağız. Bugüne kadar yönetimimizde olan ama şuan olmayan arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.” Dedi. İŞTE YENİ YÖNETİM Tuncer Saltaş, Erhan Atmaca, Abdurrahman Arslan, Murat Akboğa, Muammer Karakaya, Özcan Karagöz, Şazim Boztaş, Gökhan Torun, Murat Doğan, Mustafa Akıncılar, Oktay Göksu, Erhan Öztürk, Tolga Özder, Gülümser Akkoyunlu, Fatma Gökyıldız, Müslüm Osmanoğlu, Ufuk Kara, Bülent Tüyyüz, Sadık Arslan, Erbay Kılıç, Barış Kotan, İlyas Vergili, Yakup Şakar, Mehmet Kaya, Yüksel Akça.
Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Gebze Şubesi önceki gün dernek binasında kongre yaptı.

Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Gebze Şubesi kongreye gitti. Daha önce adaylıklarını açıklayan ve liste çalışması yapan Murat Akboğa ve Abdurrahman Arslan son gün adaylıktan çekildi. Genel Başkan Ömer Faruk Başaran’ın ricası üzerine Tuncer Saltaş tek aday olarak kongreye girdi ve oy birliği ile yeniden başkan seçildi.

SALTAŞ, ASİAD GÜÇLÜ BİR AİLE

Avrasya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Gebze Şubesi Kongresinde konuşma yapan Tuncer Saltaş, Son güne kadar adaylık konusunda net olmadığını ancak genel Başkan Ömer Faruk Başaran’ın ricası üzerine bir dönemde daha aday olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Öncelikle aday olan iki arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim adaylığımız söz konusu olduğunda bunu ağırbaşlılıkla karşıladılar. ASİAD’da hepimiz aileyiz. Bu aileye ikilik girsin istemiyoruz. Bu görevi yeniden bana layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum” dedi.

İŞ BİRLİĞİ GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ

İkinci Başkan Erhan Atmaca ise şöyle konuştu: “Bugün burada çok sağlıklı bir kongre yaptık. Bizlerin amacı sadece tabela dernekçiliği yapmak değil. Hepimiz kendi çapımızda işler yapıyoruz. İnşallah işbirliği güç birliği ile daha çok güzel işler yapacağız. Bugüne kadar yönetimimizde olan ama şuan olmayan arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.” Dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Tuncer Saltaş, Erhan Atmaca, Abdurrahman Arslan, Murat Akboğa, Muammer Karakaya, Özcan Karagöz, Şazim Boztaş, Gökhan Torun, Murat Doğan, Mustafa Akıncılar, Oktay Göksu, Erhan Öztürk, Tolga Özder, Gülümser Akkoyunlu, Fatma Gökyıldız, Müslüm Osmanoğlu, Ufuk Kara, Bülent Tüyyüz, Sadık Arslan, Erbay Kılıç, Barış Kotan, İlyas Vergili, Yakup Şakar, Mehmet Kaya, Yüksel Akça.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.