19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Asıl imzayı kalplere attınız

Spor 02.02.2018 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Asıl imzayı kalplere attınız

HİDROPAKS TAYFUNSPOR’UN YÖNETİCİSİ IŞIKDAĞ, MUTLU VE GURURLU

Gebze’nin köklü kulübü Tayfunspor’a isim sponsoru olarak, sadece Hidropaks Gebze Tayfunspor’a değil, tüm bölge takımlarımızı bu yönde teşvik ederek önemli bir misyon üstlenen Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ, dün akşam gerçekleşen şampiyonluk yemeğinde harika bir sezon geçirerek namağlup şampiyon olan futbolcularını tebrik ederek çok önemli mesajlar verdi. ‘’KULÜBÜMÜZÜ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİNİZ’’ Hidropaks Gebze Tayfunspor’un başarılı yöneticisi Maruf Işıkdağ futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, ‘’Sezon başında yola çıktığımız şampiyonluk bizim için olmazsa olmaz değildi. Bizim önceliğimiz Fair-Play çerçevesi içinde Hidropaks Gebze Tayfunspor’u hem saha içinde hem de saha dışında en iyi şekilde temsil etmekti. Sizler sadece centilmenlikle yetinmeyip, kalitenizi ve kişiliğinizi sahaya yansıtarak kulübümüze şampiyonluk kazandırdınız. Her zaman söylediğim gibi benim için en önemli faktör centilmenliktir. Sizler sayesinde kulübümüz bu anlamda sadece Gebze bölgesinde değil, Kocaeli genelinde de parmakla gösterilen bir kulüp olarak dikkat çekti. Hepinize vermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür ederken, şampiyonluktan dolayı teknik heyet ve tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum’’dedi.
HİDROPAKS TAYFUNSPOR’UN YÖNETİCİSİ IŞIKDAĞ, MUTLU VE GURURLU

Gebze’nin köklü kulübü Tayfunspor’a isim sponsoru olarak, sadece Hidropaks Gebze Tayfunspor’a değil, tüm bölge takımlarımızı bu yönde teşvik ederek önemli bir misyon üstlenen Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ, dün akşam gerçekleşen şampiyonluk yemeğinde harika bir sezon geçirerek namağlup şampiyon olan futbolcularını tebrik ederek çok önemli mesajlar verdi.

‘’KULÜBÜMÜZÜ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİNİZ’’

Hidropaks Gebze Tayfunspor’un başarılı yöneticisi Maruf Işıkdağ futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, ‘’Sezon başında yola çıktığımız şampiyonluk bizim için olmazsa olmaz değildi. Bizim önceliğimiz Fair-Play çerçevesi içinde Hidropaks Gebze Tayfunspor’u hem saha içinde hem de saha dışında en iyi şekilde temsil etmekti. Sizler sadece centilmenlikle yetinmeyip, kalitenizi ve kişiliğinizi sahaya yansıtarak kulübümüze şampiyonluk kazandırdınız. Her zaman söylediğim gibi benim için en önemli faktör centilmenliktir. Sizler sayesinde kulübümüz bu anlamda sadece Gebze bölgesinde değil, Kocaeli genelinde de parmakla gösterilen bir kulüp olarak dikkat çekti. Hepinize vermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür ederken, şampiyonluktan dolayı teknik heyet ve tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.