ASİL SULTAN ABDÜLHAMİT HAN DARICA'DA OYNANACAK

Darıca 20.04.2016 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ASİL SULTAN ABDÜLHAMİT HAN DARICA'DA OYNANACAK

Darıca Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Etkinlik kapsamında Osmanlı İmparatorluğu’nun 34. Padişahı ve 113. İslam Halifesi olan Sultan Abdülhamid Han’ı daha yakından tanıma fırsatı verecek olan “Asil Sultan Abdülhamid Han” isimli tiyatro gösterisi sergilenecek. Tiyatro gösterisi 22 Nisan Cuma günü saat: 19.30’da kültür salonunda gerçekleşecek. Tüm Darıcalıların davetli olduğu tiyatro gösterisi ücretsiz olarak sahnelenecek. SAHNEDE ASİL BİR SULTAN: ABDÜLHAMİD HAN! Osmanlı İmparatorluğu’nun 34. padişahı ve 113. İslam halifesi olan, Türk tarihinin hakkında en çok tartışılan padişahı Sultan Abdülhamid Han’ı daha yakından tanımaya, düşünüş tarzını ve emellerini anlamaya; yaşadığı dünyaya az da olsa tanıklık edebilme şansı yakalamaya ne dersiniz? Sultan Abdülhamid Han, kendi döneminde iç ve dış siyasete güçlü karakteri, engin tecrübesi ve yıkılmaz inancıyla imzasını atmış bir devlet adamıdır. Meşrutiyet'le başlayan, 31 Mart ile devam eden ve tahttan azille son bulan çalkantılı bir devrin padişahıdır Sultan Abdülhamid Han. İstanbul'da Yıldız Sarayı'nda başlayan, Selânik'te Alâtini Köşkü'ne uzanan ve yine İstanbul'da Beylerbeyi Sarayı'nda sona eren bu ömrün şanlı hikâyesi Tiyatro Roza ve Roza Sanat Merkezi farkıyla “Asil Sultan” adlı oyunla sahnede sizlerle buluşuyor.

Darıca Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde devam ediyor.

Etkinlik kapsamında Osmanlı İmparatorluğu’nun 34. Padişahı ve 113. İslam Halifesi olan Sultan Abdülhamid Han’ı daha yakından tanıma fırsatı verecek olan “Asil Sultan Abdülhamid Han” isimli tiyatro gösterisi sergilenecek. Tiyatro gösterisi 22 Nisan Cuma günü saat: 19.30’da kültür salonunda gerçekleşecek. Tüm Darıcalıların davetli olduğu tiyatro gösterisi ücretsiz olarak sahnelenecek.

SAHNEDE ASİL BİR SULTAN: ABDÜLHAMİD HAN!

Osmanlı İmparatorluğu’nun 34. padişahı ve 113. İslam halifesi olan, Türk tarihinin hakkında en çok tartışılan padişahı Sultan Abdülhamid Han’ı daha yakından tanımaya, düşünüş tarzını ve emellerini anlamaya; yaşadığı dünyaya az da olsa tanıklık edebilme şansı yakalamaya ne dersiniz?

Sultan Abdülhamid Han, kendi döneminde iç ve dış siyasete güçlü karakteri, engin tecrübesi ve yıkılmaz inancıyla imzasını atmış bir devlet adamıdır. Meşrutiyet'le başlayan, 31 Mart ile devam eden ve tahttan azille son bulan çalkantılı bir devrin padişahıdır Sultan Abdülhamid Han. İstanbul'da Yıldız Sarayı'nda başlayan, Selânik'te Alâtini Köşkü'ne uzanan ve yine İstanbul'da Beylerbeyi Sarayı'nda sona eren bu ömrün şanlı hikâyesi Tiyatro Roza ve Roza Sanat Merkezi farkıyla “Asil Sultan” adlı oyunla sahnede sizlerle buluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.