“Asılsız haberi üzüntüyle okudum!”

Siyaset 11.06.2020 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Asılsız haberi üzüntüyle okudum!”

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa basında çıkan bir haberle alakalı, “Bugün batı bölgesi başkanları olarak hakkımızda çıkan asılsız haberi üzüntüyle ve büyük bir şaşkınlıkla okudum” dedi. Bugün bir internet sitesinde ‘CHP’nin kadın ve gençlik kolları yok mu?’ başlıklı haber için CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa açıklama yaptı. Kızılbuğa yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün batı bölgesi başkanları olarak hakkımızda çıkan asılsız haberi üzüntüyle ve büyük bir şaşkınlıkla okudum. Göreve geldiğimiz günden beri ekip arkadaşlarımız ile canla başla çalışıp halkımızın ihtiyaçlarını gidermek için uğraştık. Bu zor günlerde birlik beraberliğimizi pekiştirmek adına birbirinize kenetlendik. Lakin bu zamana kadar verdiğimiz emeklerin, bazı basın muhabirleri tarafından görmezden gelindiğine şahit olduk. YAPTIKLARINI SIRALADI Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptıklarımızı gözden geçirerek sizlere sunmak istiyorum. Düzenli olarak haftalık toplantılarımızı gerçekleştirerek darıca halkımıza nasıl faydalı olabilirizi konuştuk. Covid-19 ile mücadele kapsamında Mahallerimizde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza koli yardımında bulunduk. Esnafımıza ve mahalle sakinlerimize maske dağıtımı gerçekleştirdik. Sokağa çıkma yasağından dolayı ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlılarımıza yardım elimizi uzattık. Genç yaşta tam bağımsız Türkiye için mücadele eden üç fidanımız Deniz Yusuf ve Hüseyin’i ilçe binamızda gerçekleştirdiğimiz canlı yayın programı ile andık. ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ Anneler gününde şehit annelerimizi unutmadık ve onları ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu hissettirdik. Milli bayramlarımızda çelenk sunumlarımızı gerçekleştirerek atamızın huzuruna çıktık. Darıcalı gençlerimize sosyal medya üzerinden nutuk kitabını ulaştırdık. Göreve geldiğimiz kısa süre içerisinde birçok işler yapmayı başardık. Bazı art niyetliler yaptıklarımızı görmek istemese de biz buradayız ve elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa basında çıkan bir haberle alakalı, “Bugün batı bölgesi başkanları olarak hakkımızda çıkan asılsız haberi üzüntüyle ve büyük bir şaşkınlıkla okudum” dedi.

Bugün bir internet sitesinde ‘CHP’nin kadın ve gençlik kolları yok mu?’ başlıklı haber için CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa açıklama yaptı. Kızılbuğa yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün batı bölgesi başkanları olarak hakkımızda çıkan asılsız haberi üzüntüyle ve büyük bir şaşkınlıkla okudum. Göreve geldiğimiz günden beri ekip arkadaşlarımız ile canla başla çalışıp halkımızın ihtiyaçlarını gidermek için uğraştık. Bu zor günlerde birlik beraberliğimizi pekiştirmek adına birbirinize kenetlendik. Lakin bu zamana kadar verdiğimiz emeklerin, bazı basın muhabirleri tarafından görmezden gelindiğine şahit olduk.

YAPTIKLARINI SIRALADI

Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptıklarımızı gözden geçirerek sizlere sunmak istiyorum. Düzenli olarak haftalık toplantılarımızı gerçekleştirerek darıca halkımıza nasıl faydalı olabilirizi konuştuk. Covid-19 ile mücadele kapsamında Mahallerimizde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza koli yardımında bulunduk. Esnafımıza ve mahalle sakinlerimize maske dağıtımı gerçekleştirdik. Sokağa çıkma yasağından dolayı ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlılarımıza yardım elimizi uzattık. Genç yaşta tam bağımsız Türkiye için mücadele eden üç fidanımız Deniz Yusuf ve Hüseyin’i ilçe binamızda gerçekleştirdiğimiz canlı yayın programı ile andık.

ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Anneler gününde şehit annelerimizi unutmadık ve onları ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu hissettirdik. Milli bayramlarımızda çelenk sunumlarımızı gerçekleştirerek atamızın huzuruna çıktık. Darıcalı gençlerimize sosyal medya üzerinden nutuk kitabını ulaştırdık. Göreve geldiğimiz kısa süre içerisinde birçok işler yapmayı başardık. Bazı art niyetliler yaptıklarımızı görmek istemese de biz buradayız ve elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.