Askerden izne geldi hırsızlık yaptı

Çayırova 15.02.2018 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Askerden izne geldi hırsızlık yaptı

Vatani görevini yapmakta olduğu birlikten rapor alarak bir aylık izne çıkan 1997 doğumlu M.A. isimli asker Çayırova’da hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Elde edilen bilgiye göre; Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde önceki akşam bir büfede hırsızlık olayının gerçekleştirildiği öğrenildi. Çayırova Asayiş Büro Ekipleri tarafından suçüstü yapılan hırsızlık olayında 3 kişi yakalandı. Yakalanan şahısların arasında M.A.’nın asker olduğu ve rapor alarak iznini kullanmak üzere Çayırova’ya geldiği öğrenildi. Asker M.A ile birlikte yakalanan diğer bir şahsın 6 ayrı suç dosyasından kaydı olduğu ortaya çıktı. Çayırova Asayiş Ekipleri tarafından gözaltına alınana şahıslar adliyeye sevk edildi. 

Vatani görevini yapmakta olduğu birlikten rapor alarak bir aylık izne çıkan 1997 doğumlu M.A. isimli asker Çayırova’da hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

Elde edilen bilgiye göre; Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde önceki akşam bir büfede hırsızlık olayının gerçekleştirildiği öğrenildi. Çayırova Asayiş Büro Ekipleri tarafından suçüstü yapılan hırsızlık olayında 3 kişi yakalandı. Yakalanan şahısların arasında M.A.’nın asker olduğu ve rapor alarak iznini kullanmak üzere Çayırova’ya geldiği öğrenildi. Asker M.A ile birlikte yakalanan diğer bir şahsın 6 ayrı suç dosyasından kaydı olduğu ortaya çıktı. Çayırova Asayiş Ekipleri tarafından gözaltına alınana şahıslar adliyeye sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.