Askerler Tutuklandı!

Kocaeli 27.12.2017 - 18:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Askerler Tutuklandı!

Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 askerden 4'ü tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, "silahlı terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla Kocaeli, İstanbul, İzmir, Muğla ve Yalova'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 muvazzaf askerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden etkin pişmanlıktan faydalanan 2 binbaşı, 3 yüzbaşı, 3 teğmen ve 1 astsubay, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe çıkarılan 1 binbaşı, 1 yüzbaşı, 1 teğmen ve 1 astsubay tutuklandı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 21 Aralık'ta "silahlı terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla 3 binbaşı, 4 yüzbaşı, 5 teğmen ve 2 astsubay olmak üzere toplam 14 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı verilmiş, bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Kocaeli, İstanbul, İzmir, Muğla ve Yalova'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 13 kişi gözaltına alınmıştı. Bir firari teğmeni yakalama çalışmaları devam ediyor.
Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 askerden 4'ü tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, "silahlı terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla Kocaeli, İstanbul, İzmir, Muğla ve Yalova'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 muvazzaf askerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden etkin pişmanlıktan faydalanan 2 binbaşı, 3 yüzbaşı, 3 teğmen ve 1 astsubay, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe çıkarılan 1 binbaşı, 1 yüzbaşı, 1 teğmen ve 1 astsubay tutuklandı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 21 Aralık'ta "silahlı terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla 3 binbaşı, 4 yüzbaşı, 5 teğmen ve 2 astsubay olmak üzere toplam 14 muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı verilmiş, bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Kocaeli, İstanbul, İzmir, Muğla ve Yalova'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 13 kişi gözaltına alınmıştı.

Bir firari teğmeni yakalama çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.