ASKF DEN AFRİN DUYARLILIĞI

Kocaeli 18.04.2018 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ASKF DEN AFRİN DUYARLILIĞI

Geçtiğimiz hafta yapılan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu toplantısında alınan kararla Afrin deki Mehmetçiklerimize pişmaniye gönderme kararı alan Murat Aydın ve yönetimi; yaptıkları kollektif çalışma sonrası 2000 paket pismaniyeyi Hatay daki sınır birliklerine gönderdi.   PİŞMANİYELER YERİNE ULAŞTIRILDI  Başta Gölcük , Karamürsel ve diğer ilçelerdeki spor kulüplerinin desteği ile harekete geçen ASKF; kampanyayı Kocaeli geneline yayarak, başta İzmit li İş adamı Öz can pişmaniye sahibi YAŞAR CAN 'ın desteği ile; paketlenen pişmaniyeler Hatay daki Askeri birliğe Gölcükspor otobüsüyle teslim edildi.    AHLÂKLI GENÇLİK İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ  Terör örgütlerine büyük darbe vuran kahraman Mehmetçiklerimize az da olsa moral vermek adına böyle bir projeyi hayata geçirip yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten ASKF başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri; her bir kulüp içindeki sporculara vatan, millet, devlet, bayrak, milli ve maneviyat sevgisini verebilecek projeler üretmeyi hedeflediklerini; bu yolda atılması gereken tüm adımları atmaya hazır olduklarının altını çizdi.    YEREL YÖNETIMLERIMIZLE EL ELE VERİYORUZ  Sporun asıl amacının skordan ve sportif başarıdan önce; gençlerimize milli ve manevi sevginin inşaası noktasında projeler üretip hayata geçirmek olduğunun altını çizen Murat Aydın; bu konuda devletimizin tüm birimleri ve yerel yönetimlerimizle ortak çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Başta Büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerle el ele vererek; tüm kulüplerdeki sporcu gençlerimizin vatan millet ve bayrak sevgisini aşılamak, ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimizin eğitimi noktasında projelere imza atmak için var olduklarını ifade etti. 
Geçtiğimiz hafta yapılan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu toplantısında alınan kararla Afrin deki Mehmetçiklerimize pişmaniye gönderme kararı alan Murat Aydın ve yönetimi; yaptıkları kollektif çalışma sonrası 2000 paket pismaniyeyi Hatay daki sınır birliklerine gönderdi.
 
PİŞMANİYELER YERİNE ULAŞTIRILDI 
Başta Gölcük , Karamürsel ve diğer ilçelerdeki spor kulüplerinin desteği ile harekete geçen ASKF; kampanyayı Kocaeli geneline yayarak, başta İzmit li İş adamı Öz can pişmaniye sahibi YAŞAR CAN 'ın desteği ile; paketlenen pişmaniyeler Hatay daki Askeri birliğe Gölcükspor otobüsüyle teslim edildi. 
 
AHLÂKLI GENÇLİK İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ 
Terör örgütlerine büyük darbe vuran kahraman Mehmetçiklerimize az da olsa moral vermek adına böyle bir projeyi hayata geçirip yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten ASKF başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri; her bir kulüp içindeki sporculara vatan, millet, devlet, bayrak, milli ve maneviyat sevgisini verebilecek projeler üretmeyi hedeflediklerini; bu yolda atılması gereken tüm adımları atmaya hazır olduklarının altını çizdi. 
 
YEREL YÖNETIMLERIMIZLE EL ELE VERİYORUZ 
Sporun asıl amacının skordan ve sportif başarıdan önce; gençlerimize milli ve manevi sevginin inşaası noktasında projeler üretip hayata geçirmek olduğunun altını çizen Murat Aydın; bu konuda devletimizin tüm birimleri ve yerel yönetimlerimizle ortak çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Başta Büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerle el ele vererek; tüm kulüplerdeki sporcu gençlerimizin vatan millet ve bayrak sevgisini aşılamak, ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimizin eğitimi noktasında projelere imza atmak için var olduklarını ifade etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.