Aşkından ölecekti

Darıca 16.05.2016 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aşkından ölecekti

Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde sevgilisinden ayrıldığı için çatıya çıkıp intihar girişiminde bulunan genç kızı ayrıldığı sevgilisi caydırdı.

Darıca’da meydana gelen olayda sevgilisinden ayrılan bir kişi inşaata çıkarak intihar etmek istedi. Edinilen bilgilere göre; olay gece saatlerinde Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde yapımı devam eden bir inşaatın dördüncü katında meydana geldi. Daha önceden sevgilisinden ayrıldığı iddia edilen S.S (20) isimli bayan inşaata çıkarak intihar etmek istedi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.  SEVGİLİ GELİNCE VAZGEÇTİ  Polisin uzun süren çabalarına rağmen tüm çağrılara kayıtsız kalan 20 yaşındaki genç kız, daha sonra uğruna ölmeyi istediği sevgilisinin olay yerine getirilmesi sonrası intihardan vazgeçti. Sağlık ekipleri ve polis tarafından aşağıya indirilen S.S. bir süre sonra bayılarak yere yığılırken, 112 Acil Servis Ambulansı ile Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan genç kız tedavisinin ardından sonra taburcu edildi. Polis ekipleri ise konu ile ilgili soruşturma başlattı.  
Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde sevgilisinden ayrıldığı için çatıya çıkıp intihar girişiminde bulunan genç kızı ayrıldığı sevgilisi caydırdı.

Darıca’da meydana gelen olayda sevgilisinden ayrılan bir kişi inşaata çıkarak intihar etmek istedi. Edinilen bilgilere göre; olay gece saatlerinde Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde yapımı devam eden bir inşaatın dördüncü katında meydana geldi. Daha önceden sevgilisinden ayrıldığı iddia edilen S.S (20) isimli bayan inşaata çıkarak intihar etmek istedi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

SEVGİLİ GELİNCE VAZGEÇTİ 
Polisin uzun süren çabalarına rağmen tüm çağrılara kayıtsız kalan 20 yaşındaki genç kız, daha sonra uğruna ölmeyi istediği sevgilisinin olay yerine getirilmesi sonrası intihardan vazgeçti. Sağlık ekipleri ve polis tarafından aşağıya indirilen S.S. bir süre sonra bayılarak yere yığılırken, 112 Acil Servis Ambulansı ile Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan genç kız tedavisinin ardından sonra taburcu edildi. Polis ekipleri ise konu ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.