Aslantürk; “Felaket Tellallığının Kimseye Faydası Yok”

Siyaset 13.08.2018 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aslantürk; “Felaket Tellallığının Kimseye Faydası Yok”

Tüm Kobi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk, “Felaket tellallığının hiç kimseye fayda sağlayacak tarafı yoktur.” dedi.

Son zamanlarda artan döviz kuru ile ilgili Tüm Kobi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk yazılı bir açıklama yaptı. Aslantürk açıklamasında, “Değerli dostlar öncelikle ülkemizde son haftalarda dövizin hızla yükselmesi ekonomik anlamda kaos oluşturmaktadır. Herkesin böyle dönemlerde daha cesur bir duruş sergilemesi gerekiyor. Zaman birlik ve beraberlik zamanı. Bu ülke bizim ve bizim gideceğimiz başka bir ülke yok. Daha çok milliyetçi ruhla hareket edip sorunları hep beraber çözme yolunda adım atmak gerekiyor. Sabırlı ve metanetli şekilde davranmak sorunları çok daha iyi çözme yolunda bizlere katkı sunacaktır. Felaket tellallığının hiç kimseye fayda sağlayacak tarafı yoktur. ÇOK AHLAKİ DEĞİL Dövizdeki dalgalanma sadece ülkemizde ekonomik politikalar ile alakalı olmadığını bilmemek herhalde dünyadan habersiz olmadığımız anlamına gelir. Krizler bir günde olmaz. Bu süreç uzun zamandır üzerinde çalışılıp uygulamaya konulmuştur. Birisi üfledi dağıldık hikâyesi çok ahlaki değildir. Bizler bu süreci daha dirayetli davranarak hep beraber atlatacağız. Önemli olan ülke olarak dimdik ayakta durmaktır. Artık Türkiye eski Türkiye değil güçlü Türkiye olma yolunda ilerliyor. Dünyada bu kadar dik duran kaç ülke var? Demek ki daha yolun başındayız. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Ağlamak sızlamakta ekonomi düzelmez, hep beraber el ele verip güçlü üretimlerle daha çok çalışarak güçlü bir millet ve güçlü bir irade ile güçlü bir Türkiye olacağız.” ifadelerine yer verdi.
Tüm Kobi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk, “Felaket tellallığının hiç kimseye fayda sağlayacak tarafı yoktur.” dedi.

Son zamanlarda artan döviz kuru ile ilgili Tüm Kobi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk yazılı bir açıklama yaptı. Aslantürk açıklamasında, “Değerli dostlar öncelikle ülkemizde son haftalarda dövizin hızla yükselmesi ekonomik anlamda kaos oluşturmaktadır. Herkesin böyle dönemlerde daha cesur bir duruş sergilemesi gerekiyor. Zaman birlik ve beraberlik zamanı. Bu ülke bizim ve bizim gideceğimiz başka bir ülke yok. Daha çok milliyetçi ruhla hareket edip sorunları hep beraber çözme yolunda adım atmak gerekiyor. Sabırlı ve metanetli şekilde davranmak sorunları çok daha iyi çözme yolunda bizlere katkı sunacaktır. Felaket tellallığının hiç kimseye fayda sağlayacak tarafı yoktur.

ÇOK AHLAKİ DEĞİL

Dövizdeki dalgalanma sadece ülkemizde ekonomik politikalar ile alakalı olmadığını bilmemek herhalde dünyadan habersiz olmadığımız anlamına gelir. Krizler bir günde olmaz. Bu süreç uzun zamandır üzerinde çalışılıp uygulamaya konulmuştur. Birisi üfledi dağıldık hikâyesi çok ahlaki değildir. Bizler bu süreci daha dirayetli davranarak hep beraber atlatacağız. Önemli olan ülke olarak dimdik ayakta durmaktır. Artık Türkiye eski Türkiye değil güçlü Türkiye olma yolunda ilerliyor. Dünyada bu kadar dik duran kaç ülke var? Demek ki daha yolun başındayız. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Ağlamak sızlamakta ekonomi düzelmez, hep beraber el ele verip güçlü üretimlerle daha çok çalışarak güçlü bir millet ve güçlü bir irade ile güçlü bir Türkiye olacağız.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.