19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyasından renkli açılış

Gebze 17.02.2020 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyasından renkli açılış

Gebze’nin tanınmış isimlerinden Uğur Aslan, kentimize yeni bir mekan kazandırdı. Hacı Halil Mahallesinde hizmet verecek olan Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyasının açılışına Gebzeliler büyük ilgi gösterirken siyaset dünyasının önemli isimleri açılışta buluştu. Kentimizin tanınmış isimlerinden Uğur Aslan, Gebze’ye yeni bir mekan kazandırdı. Hacı Halil Mahallesinde hizmet verecek olan Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyasının açılışı Gebze’nin iş, siyaset ve spor dünyasının önemli isimlerini buluşturdu. Açılışa Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTO Başkanı Nail Çiler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Eski Milletvekili Eyüp Ayar, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebzesporlu yöneticiler, dernek ve kurum temsilcileriyle çok sayıda davetli ve Gebzeli vatandaşlar katılarak açılışa ilgi gösterdi. HAYIRLI UĞURLU OLSUN Açılış programında birbirinden renkli anlar yaşanırken programa özel ikramlar ve mehter gösterisi davetlilerden tam not aldı. Açılışta konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Güzel bir mekan. Gebze’ye ve Gebzelilere hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetler yapacak. Tüm Gebze’ye hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyasının sahibi Uğur Aslan da “Bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim, herkesin ayaklarına sağlık” dedi.

Gebze’nin tanınmış isimlerinden Uğur Aslan, kentimize yeni bir mekan kazandırdı. Hacı Halil Mahallesinde hizmet verecek olan Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyasının açılışına Gebzeliler büyük ilgi gösterirken siyaset dünyasının önemli isimleri açılışta buluştu.

Kentimizin tanınmış isimlerinden Uğur Aslan, Gebze’ye yeni bir mekan kazandırdı. Hacı Halil Mahallesinde hizmet verecek olan Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyasının açılışı Gebze’nin iş, siyaset ve spor dünyasının önemli isimlerini buluşturdu. Açılışa Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTO Başkanı Nail Çiler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Eski Milletvekili Eyüp Ayar, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebzesporlu yöneticiler, dernek ve kurum temsilcileriyle çok sayıda davetli ve Gebzeli vatandaşlar katılarak açılışa ilgi gösterdi.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Açılış programında birbirinden renkli anlar yaşanırken programa özel ikramlar ve mehter gösterisi davetlilerden tam not aldı. Açılışta konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Güzel bir mekan. Gebze’ye ve Gebzelilere hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetler yapacak. Tüm Gebze’ye hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Asmalı Künefe ve Kahvaltı Dünyasının sahibi Uğur Aslan da “Bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim, herkesin ayaklarına sağlık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.