19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘Asya Yaşar’ ebediyete uğurlandı!

Darıca 17.03.2020 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Asya Yaşar’ ebediyete uğurlandı!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski başhekimi Dr. Hikmet Yaşar’ın annesi Asya Yaşar (55), son yolculuğuna uğurlandı. Merhume Asya Yaşar’ın cenazesi, Pirireis Camii’nde kılınan İkindi Namazı’nın ardından Nenehatun Mezarlığı’nda toprağa verildi. SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI Düzenlenen cenaze töreninde sevenleri ve dostları Yaşar ailesini yalnız bırakmadı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve partililer, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, meclis üyesi Özkan Sarıtoprak ve partililer, GTO Meclis üyesi Yücel Yılmaz, siyaset dünyasının önemli isimleri, dernek temsilcileri ve vatandaşlar cenazeye katılarak Yaşar ailesinin acısını paylaştılar.  Hedef Gazetesi olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.      

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski başhekimi Dr. Hikmet Yaşar’ın annesi Asya Yaşar (55), son yolculuğuna uğurlandı. Merhume Asya Yaşar’ın cenazesi, Pirireis Camii’nde kılınan İkindi Namazı’nın ardından Nenehatun Mezarlığı’nda toprağa verildi.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Düzenlenen cenaze töreninde sevenleri ve dostları Yaşar ailesini yalnız bırakmadı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve partililer, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, meclis üyesi Özkan Sarıtoprak ve partililer, GTO Meclis üyesi Yücel Yılmaz, siyaset dünyasının önemli isimleri, dernek temsilcileri ve vatandaşlar cenazeye katılarak Yaşar ailesinin acısını paylaştılar.  Hedef Gazetesi olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.