At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanı Açılıyor

Çayırova 24.11.2016 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanı Açılıyor

Sosyal belediyecilik alanında birçok projeye imzasını atan Çayırova Belediyesi, At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanını hizmete açıyor. Temel altyapı ve yatırım hizmetlerini hızla sürdüren, aynı zamanda sosyal kültürel çalışmalara da ağırlık veren Çayırova Belediyesi, kısa süre önce yapımını tamamladığı At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanını açıyor. İlçede faaliyet gösteren 2 ayrı atlı spor kulübüne tahsis edilen tesisi kısa bir sürede tamamlayan belediye, devasa bir cirit alanını da tesisin hemen ön tarafında oluşturdu. 2 ayrı atlı spor kulübüne verilen ve 20’ye yakın atın barınabileceği tesiste idari bölümler, at bakım ve temizlik bölümleri de yer alıyor. Tesis Cirit Şöleni İle Açılıyor Kuştepe Ormanı ve Küçük Vadi arasında kalan alanda inşa edilen tesis cirit şöleni ile açılıyor. 26 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da açılacak tesis, 5. Geleneksel Cirit Şölenine ev sahipliği de yapacak. 4 ayrı spor kulübünün katılımı ile gerçekleştirilecek cirit şöleninde Bursa Ata Atlı Spor Kulübü, Darıca Atlı Spor Kulübü, Uşak Bir Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü ve ev sahibi olarakta Çayırova Anadolu Spor Kulübü mücadele edecek.

Sosyal belediyecilik alanında birçok projeye imzasını atan Çayırova Belediyesi, At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanını hizmete açıyor.

Temel altyapı ve yatırım hizmetlerini hızla sürdüren, aynı zamanda sosyal kültürel çalışmalara da ağırlık veren Çayırova Belediyesi, kısa süre önce yapımını tamamladığı At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanını açıyor. İlçede faaliyet gösteren 2 ayrı atlı spor kulübüne tahsis edilen tesisi kısa bir sürede tamamlayan belediye, devasa bir cirit alanını da tesisin hemen ön tarafında oluşturdu. 2 ayrı atlı spor kulübüne verilen ve 20’ye yakın atın barınabileceği tesiste idari bölümler, at bakım ve temizlik bölümleri de yer alıyor.

Tesis Cirit Şöleni İle Açılıyor

Kuştepe Ormanı ve Küçük Vadi arasında kalan alanda inşa edilen tesis cirit şöleni ile açılıyor. 26 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da açılacak tesis, 5. Geleneksel Cirit Şölenine ev sahipliği de yapacak. 4 ayrı spor kulübünün katılımı ile gerçekleştirilecek cirit şöleninde Bursa Ata Atlı Spor Kulübü, Darıca Atlı Spor Kulübü, Uşak Bir Eylül Atlı Cirit Spor Kulübü ve ev sahibi olarakta Çayırova Anadolu Spor Kulübü mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.