ATAKAN KARAHAN TÜRKİYE 1. Sİ OLDU

Darıca 18.12.2017 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ATAKAN KARAHAN TÜRKİYE 1. Sİ OLDU

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen ‘’ 12 Yaş Milli Takım Belirleme Tenis Turnuvası’’ 11 – 15 Aralık 2017 tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirildi.

Özel İlim Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Atakan Karahan tüm rakiplerini eleyerek 1. Oldu ve Milli Takıma girmeye hak kazandı. Okul Müdürü Halil Bulut ‘’Atakan, düzenli ve disiplinli çalışmasıyla başarının tesadüf olmadığını bizlere bir kez daha kanıtlamış oldu. Akademik anlamda okulunda iyi bir dereceye sahip olan Atakan bu başarısını Türkiye Tenis Milli Takımına seçilerek desteklemiş oldu. Gelecek maçında ülkemizi Rusya’da milli forma ile temsil edecek olan Atakan Karahan ile gurur duyuyoruz. Ailesini, GTK tüm antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ Dedi.      
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen ‘’ 12 Yaş Milli Takım Belirleme Tenis Turnuvası’’ 11 – 15 Aralık 2017 tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirildi.

Özel İlim Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Atakan Karahan tüm rakiplerini eleyerek 1. Oldu ve Milli Takıma girmeye hak kazandı.

Okul Müdürü Halil Bulut ‘’Atakan, düzenli ve disiplinli çalışmasıyla başarının tesadüf olmadığını bizlere bir kez daha kanıtlamış oldu. Akademik anlamda okulunda iyi bir dereceye sahip olan Atakan bu başarısını Türkiye Tenis Milli Takımına seçilerek desteklemiş oldu. Gelecek maçında ülkemizi Rusya’da milli forma ile temsil edecek olan Atakan Karahan ile gurur duyuyoruz. Ailesini, GTK tüm antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ Dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.