Atamayana atarlar 1-0

Spor 22.10.2017 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Atamayana atarlar 1-0

DARICA G.B ÇOK İYİ FUTBOL OYNADIĞI MAÇTAN PUAN ÇIKARAMADI

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, zorlu Diyarbekirspor deplasmanında iyi futbolunu ve yakaladığı pozisyonları tabelaya yansıtamayarak rakibine 90.dakikada yediği golle 1-0 yenildi. Özellikle ikinci yarıda rus ruletine dönen maçta ev sahibi Diyarbekirspor Ercüment Bakırcı’nın golüyle 3 puana uzandı. Seyrantepe Tesisleri’nde oynanan maça Darıca G.B çok iyi başladı. Başlama düdüğü ile birlikte oyunun kontrolünü tamamen elinde bulunduran ve üst üste gol girişimlerinde bulunan sarı yeşilliler, 9’da Cafercan’la gole yaklaştı. 14’te Doğancan 19’da Bünyamin’le rakip kaleyi uzaktan yoklayan Darıca G.B, Ömer Yalçın’ın etkisiz gününde olması sebebiyle aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarıda Darıca’nın etkili futbolunu sadece izleyebilen Diyarbekir kalemizde tehlike yaratamadı. AHH AZİZ AHH..! Maçın ikinci yarısına tutuk başlayan Darıca G.B, oyunu kendi yarı sahasında kabul ederek kendi bacağına kurşun sıktı. Rakibini cesaretlendiren sarı yeşilliler, kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 68.dakikasında ev sahibi ekip boş kaleye kaçırdı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra Özer’in kaleciden dönen topunda bu kez Aziz topu kale yerine yan ağlara vurarak takımını mutlak bir golden etti. RİSK ALDILAR GOLÜ BULDULAR Karşılaşmanın son 20 dakikasında risk alan ev sahibi ekip yoğun baskı kurduğu kalemizde aradığı golü 90’da buldu. Ercüment Bakırcı takımına 3 puanı kazandıran golü kaydederken, sarı yeşilli temsilcimiz büyük bir yıkıma uğradı. Maçı 1-0 kaybeden Darıca G.B 16 puanda kaldı ve zirvenin 5 puan uzağına düştü.
DARICA G.B ÇOK İYİ FUTBOL OYNADIĞI MAÇTAN PUAN ÇIKARAMADI

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, zorlu Diyarbekirspor deplasmanında iyi futbolunu ve yakaladığı pozisyonları tabelaya yansıtamayarak rakibine 90.dakikada yediği golle 1-0 yenildi. Özellikle ikinci yarıda rus ruletine dönen maçta ev sahibi Diyarbekirspor Ercüment Bakırcı’nın golüyle 3 puana uzandı.

Seyrantepe Tesisleri’nde oynanan maça Darıca G.B çok iyi başladı. Başlama düdüğü ile birlikte oyunun kontrolünü tamamen elinde bulunduran ve üst üste gol girişimlerinde bulunan sarı yeşilliler, 9’da Cafercan’la gole yaklaştı. 14’te Doğancan 19’da Bünyamin’le rakip kaleyi uzaktan yoklayan Darıca G.B, Ömer Yalçın’ın etkisiz gününde olması sebebiyle aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarıda Darıca’nın etkili futbolunu sadece izleyebilen Diyarbekir kalemizde tehlike yaratamadı.

AHH AZİZ AHH..!

Maçın ikinci yarısına tutuk başlayan Darıca G.B, oyunu kendi yarı sahasında kabul ederek kendi bacağına kurşun sıktı. Rakibini cesaretlendiren sarı yeşilliler, kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın 68.dakikasında ev sahibi ekip boş kaleye kaçırdı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra Özer’in kaleciden dönen topunda bu kez Aziz topu kale yerine yan ağlara vurarak takımını mutlak bir golden etti.

RİSK ALDILAR GOLÜ BULDULAR

Karşılaşmanın son 20 dakikasında risk alan ev sahibi ekip yoğun baskı kurduğu kalemizde aradığı golü 90’da buldu. Ercüment Bakırcı takımına 3 puanı kazandıran golü kaydederken, sarı yeşilli temsilcimiz büyük bir yıkıma uğradı. Maçı 1-0 kaybeden Darıca G.B 16 puanda kaldı ve zirvenin 5 puan uzağına düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.