19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Atatürk Anıtına görkemli program

Darıca 12.03.2020 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Atatürk Anıtına görkemli program

Metro çalışmaları nedeniyle kapatılan Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı, Darıca sahilde oluşturulan tören alanına taşındı. İlçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen açılış programına ilgi bir hayli fazla olurken yapılan Atatürk anıtı oldukça beğenildi. TÖREN ALANIMIZ HAYIRLI OLSUN Açılışta konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, resmi törenlerin ve çelenk sunma programlarının da artık Darıca sahilde amfi tiyatronun yanında oluşturulan tören alanında yapılacağını belirterek, “Bugün İstiklal Marşımızın kabulünün 99. yıl dönümü. Bu özel günde bir aradayız. Allah bir daha bu millete istiklal marşı yazdırmasın. Allah bu necip milletin yardımcısı olsun. Atatürk anıtımıza katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.     HERKESİN EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK Programda konuşan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Burada güzel bir programda bir aradayız. Muhteşem bir Mustafa Kemal Atatürk heykelini yapan herkesin emeğine sağlık, kendilerine teşekkür ediyorum. İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümünde bizler de bugün burada önemli bir açılışta bir aradayız. Bu güzel heykel için emek ve katkı sunan herkese yeniden teşekkür ediyorum, kutlama programlarımızın devam edeceğini söylemek istiyorum” ifadesini kullandı.          

Metro çalışmaları nedeniyle kapatılan Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı, Darıca sahilde oluşturulan tören alanına taşındı. İlçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen açılış programına ilgi bir hayli fazla olurken yapılan Atatürk anıtı oldukça beğenildi.

TÖREN ALANIMIZ HAYIRLI OLSUN

Açılışta konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, resmi törenlerin ve çelenk sunma programlarının da artık Darıca sahilde amfi tiyatronun yanında oluşturulan tören alanında yapılacağını belirterek, “Bugün İstiklal Marşımızın kabulünün 99. yıl dönümü. Bu özel günde bir aradayız. Allah bir daha bu millete istiklal marşı yazdırmasın. Allah bu necip milletin yardımcısı olsun. Atatürk anıtımıza katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

 

HERKESİN EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK

Programda konuşan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Burada güzel bir programda bir aradayız. Muhteşem bir Mustafa Kemal Atatürk heykelini yapan herkesin emeğine sağlık, kendilerine teşekkür ediyorum. İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümünde bizler de bugün burada önemli bir açılışta bir aradayız. Bu güzel heykel için emek ve katkı sunan herkese yeniden teşekkür ediyorum, kutlama programlarımızın devam edeceğini söylemek istiyorum” ifadesini kullandı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.