Atatürk Caddesi A4 kapsamında

Darıca 28.12.2016 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Atatürk Caddesi A4 kapsamında

Darıca Atatürk Caddesi’nin güzergah mahalleri olan Kazım Karabekir Mahallesi, Nene Hatun Mahallesi, Osmangazi Mahallesi, Sırasöğütler Mahallesi, Emek Mahallesi’nde ki değişken imar düzenlemeleri gündeme alındı.

Caddenin giriş ve çıkış noktalarında B+ olan kat imarları cadde ortalamalarında ise A3 olarak farklılık gösteriyordu. Atatürk Caddesi güzergahı etrafında arsaları olan vatandaşlar bu durumla ilgili olarak başta Darıca Belediyesi’ne konuyu taşıdıklarını ancak henüz bir cevap alamadıklarını belirttiler. Ortaya çıkan sorunu bildiklerini ve düzenlenmesi yolunda çalışma başlatacaklarını belirten Darıca Belediyesi İmardan sorumlu yetkililerin konuya ilişkin nasıl bir aşamada oldukları vatandaşlar tarafından meraki ediliyordu. İLTEKİN "5 BİNLİKLER TAMAM" Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin konuya ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, “Atatürk Caddesi üzerinde arsaları olan vatandaşlar bizlere gelerek konunun bir sorun şeklinde olduğunu ifade ettiler. Çözüm için kendilerine çalışma başlattığımız ifade ettik. Yaptığımız çalışmalar sonunda caddenin girişi, çıkışı ortası yani tamamı bir bütünlük için de A4 olarak belirlendi. Bu 5 Binlik aşamasında. Sonuca ulaşma anlamında geldiğimiz noktada yine net bir açıklamayı yapacağız.”dedi. Adnan Ayvaz
Darıca Atatürk Caddesi’nin güzergah mahalleri olan Kazım Karabekir Mahallesi, Nene Hatun Mahallesi, Osmangazi Mahallesi, Sırasöğütler Mahallesi, Emek Mahallesi’nde ki değişken imar düzenlemeleri gündeme alındı.

Caddenin giriş ve çıkış noktalarında B+ olan kat imarları cadde ortalamalarında ise A3 olarak farklılık gösteriyordu. Atatürk Caddesi güzergahı etrafında arsaları olan vatandaşlar bu durumla ilgili olarak başta Darıca Belediyesi’ne konuyu taşıdıklarını ancak henüz bir cevap alamadıklarını belirttiler. Ortaya çıkan sorunu bildiklerini ve düzenlenmesi yolunda çalışma başlatacaklarını belirten Darıca Belediyesi İmardan sorumlu yetkililerin konuya ilişkin nasıl bir aşamada oldukları vatandaşlar tarafından meraki ediliyordu.

İLTEKİN "5 BİNLİKLER TAMAM"
Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İltekin konuya ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, “Atatürk Caddesi üzerinde arsaları olan vatandaşlar bizlere gelerek konunun bir sorun şeklinde olduğunu ifade ettiler. Çözüm için kendilerine çalışma başlattığımız ifade ettik. Yaptığımız çalışmalar sonunda caddenin girişi, çıkışı ortası yani tamamı bir bütünlük için de A4 olarak belirlendi. Bu 5 Binlik aşamasında. Sonuca ulaşma anlamında geldiğimiz noktada yine net bir açıklamayı yapacağız.”dedi.

Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.