Atatürk Dilovası'nda Anıldı

Dilovası 10.11.2017 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Atatürk Dilovası'nda Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edilişinin 79.yılı anma töreni Dilovası Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı.

İlçe protokolünün çelenk sunmasıyla başlayan törene İlçe Kaymakamı M. Asım Alkan, Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Jandarma Komutanı vekili Mehmet Hamali, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Çelenk sunma töreni ardından etkinlikler Dilovası Belediyesi Kültür Merkezinde devam etti. İlçedeki okullar tarafından hazırlanan oratoryo ve zeybek gösterisi sundu. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin şiir ve kompozisyonlarını okumasının ardından, Atatürk’ün sevdiği türküler seslendirildi. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilk, orta ve liseler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam M. Asım Alkan ve Belediye Başkanı Ali Toltar tarafından verildi. Anma Günü Etkinlikleri Dilovası Kültür Merkezindeki Programın ardından son buldu.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edilişinin 79.yılı anma töreni Dilovası Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı.

İlçe protokolünün çelenk sunmasıyla başlayan törene İlçe Kaymakamı M. Asım Alkan, Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Jandarma Komutanı vekili Mehmet Hamali, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunma töreni ardından etkinlikler Dilovası Belediyesi Kültür Merkezinde devam etti. İlçedeki okullar tarafından hazırlanan oratoryo ve zeybek gösterisi sundu. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin şiir ve kompozisyonlarını okumasının ardından, Atatürk’ün sevdiği türküler seslendirildi. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilk, orta ve liseler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam M. Asım Alkan ve Belediye Başkanı Ali Toltar tarafından verildi. Anma Günü Etkinlikleri Dilovası Kültür Merkezindeki Programın ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.